IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Ok, ti mi hoces rect da v ima v sloveniji vecina velikih druzin otroke zato da dobi davcne olajsave, cenejse vinjete, vecji otroski dodatek, zastonj vrtec, itd ?
Jao, s kom jaz debatiram....
Ne, to si sedaj ti rekla. Da ne bom spet jaz vsega kriva. Ne bodi tako črnogleda no

. Kot sem že rekla, so razlogi za rojstvo najinih otrok verjetno v marsičem drugačni od določenih družin. Nekateri so si ustvarili velike družine zaradi tega, ker se jim zdijo moderne, drugi zato, ker so odraščali gor sami, tretji zato, ker so se trikrat poročili in z vsakim partnerjem imeli nekaj otrok, četrti zato, ker so se šli v mladosti stavit, da bodo imeli v odraslosti veliko družino, peti zato, da so ugodili partnerju- partnerki, šesti, ker so pozabili na zaščito pred zanositvijo , sedmi, zato, ker so pač rodili petorčke, osmi zato, ker jih je Bog pač toliko dal, deveti zato, ker sta si s partnejem pač želela toliko otrok ( tu sem jaz zraven

), desetič zato, ker sta s partnerjem pred spočetjem le teh pretuhtala, da sta trenutno finančno sposobna spraviti tri otroke do kruha ( tudi tu sva zraven midva

)