writing-img

RE: Za nas (274.nadaljevanje)

clock-img

25.09.2005, 10:39

clock-img

Anonimen

Včeraj sem v reviji Moj malček prebrala, da začne srce otroku biti 21. oziroma 22. dan po oploditvi :) Uau, to je pa hitro :)
Včeraj sva bila v kinu. Za sprostitev sva gledala romantično komedijo (Lovci na družice) . Prav prijeten zaključek večera :)
Tete user posted image še vedno ni v naših krajih. Katera jo ima sedaj na rentanju? Danes zamuja že 19 dan. Bom mogla spet mojega user posted image poslat v lekarno, da prinese eno zalogo testovuser posted image user posted image , ker nimamo nobenega doma user posted image .
Vas lepo pozdravljam in smo na vezi user posted image

clock-img

25.09.2005, 10:47

clock-img

ronni

pencil-img

167

Upam,da se čimprej javiš-kot user posted image !!!!
Držim pesti!!

clock-img

25.09.2005, 11:25

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Anitka nisem uspela pridet na aerobiko, sem naredila kosilo, pa spekla torto, se odločim it na računalnik pogledat kadaj je aerobika,pa ugotovim, da sem že pozna, grem pa jutri.
Ameli upam, da se z user posted image  čimprej spoznata.

clock-img

25.09.2005, 17:35

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz sem bila danes na podbiranju, ampak sem lepo pocasi in previdno po hribu gor in dol hodila in dragi je nosil vedro, tako, da ni blema. Sem uzivala v vremenu in druzbi. user posted image
Obcasno me spikne tam spodaj, a racunam, da je to od Dabrostona. Nekako ze komaj pricakujem IVM...user posted image
Vampirka, si ti bolje danes?
Punce, jaz samo hrano iscem...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem