IZVIRNO SPOROČILO: pancika
pa še eno vprašanje za vse... se boste vse odločile za nuhalno?
Dobro jutro, punce. Malo me heca net doma, zato se bom verjetno še neki časa bolj poredko javljala. Vas pa pridno berem.
Pancika, jaz mislim, da ne bom šla na nuhalno. Ne vidim neke hude koristi od tega (no, edin slikico dobiš - to je tud edini razlog, da še malo oklevam). Ker kakršenkoli bi bil že rezultat, pri meni ne bi čisto nič spremenil.
Sicer pa... ko ste govorile o nosečniških znakih ... jaz nimam nič posebnih znakov in se čisto zares sploh še ne počutim noseča. Grem vsake toliko pogledat teste (hja, zato so pa boljš tisti navadni, ker tam črtice ostanejo, na digitalnem CB pa se je že po 24 urih zbrisalo dol).
Ok, prsi me bolijo na dotik (sem včeraj v službi prenašala ene pakete, pa sem enkrat bolj močno prijela - ajoj, kako grimaso sem naredila od bolečine. No, pa lulam malo bolj pogosto. Sicer pa kot ponavadi. Kaj pa vem, mogoče je še prezgodaj (4t/5d).
Tudi jaz prosim, da me dodate v tabelo, če se bo katera lotila tega.
Peregrina, 34, Štajerska, PDP 24.10.2014, 1.[sm=nosecka.gif]
Ste vi že povedala staršem in bližnjim (ožja družina, prijatelji)? Midva sva se odločila, da poveva šele ob koncu 12 tedna, ampak imam občutek, da bo težko prikriti, da se nekaj dogaja (včeraj sem žeimela vojno s sosedo, ko mi je hotela naliti domačega orehovca). Sem se izgovorila, da sem vzela tableto za glavobol, in da ne smem.
Lepo preživite ta dan.
< Sporočilo je popravil peregrina -- 18.2.2014 6:19:03 >