IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Punce tiste ki ste že rodile dejte mi povedat kako so začeli popadki in kdaj ste šle v bolnico.In če je vam voda otekla ce ste poklicale resilca in čakale da vas on pelje.In kdaj se to zgodi....Sem slišala da največ rojstvo je ponoč in ko je polna luna.
Tukaj je pa vsaka zgodba povsem individualna, bi rekla

. Moje izkušnje:
1.

: voda mi je odtekla brez opozorila ob 1h ponoči. Seveda sem imela že dlje časa prej lažne popadke, 4 tedne prej celo krvav izcedek. No, pa se je potem zgodilo čez rok. Torej, zbudila sem moža, šla pod tuš in sva šla. Rešilca nisem klicala, sem pa spustila sedež v avtu kar se da nizko.
2.

: imela sem pregled 2 dni po pdp, pri svojem G, zgodaj pop, po moje ob cca 13ih, se ne spomnim. Me je pogledal, rekel, da sem odprta in da "tole je pa za rodit". Popadkov, tistih pravih, rednih, ni bilo. Sem se odpeljala domov, nekaj pojedla in čakala moža, da je prišel iz službe. po moje sva se ob ene 15.30 odpeljala v P, popadke sem dobila šele, ko so mi predrli mehur, čez 1 uro rodila.
3.

: zelo podobno kot 2. Samo da mi je G naročil, da naj počakam do jutra. Tako da sva šla ob 8ih v P. Spet popadki šele po predrtju mehurja. Sem pa rodila v 2 urah in sem bila po moje sama kriva, ker sem bila nervozna ... in sicer zato, ker me je skrbelo, če bo mož pravočasno prišel do vrtca po prva dva!

Brez veze, so me na koncu še našopali z umetnimi

. Kaj to dela človeška psiha ...
Kako zgledajo popadki? Moja izkušnja: če si imela boleče menstruacije (moje so bile ubijalske), te ne bodo presenetili

.
A ja, še to: moji prijateljici je pri 2

voda odtekla med kosilom

...