IZVIRNO SPOROČILO: Bett
Morm malo pojamrat.
Jaz ne vem kaj je narobe, ampak v celi nosečnosti me ni nič matralo, zdaj pa kr naenkrat vse narobe. Včeraj se mi je začela driska in sem mislila, da se pač čreve praznijo pred porodom, ampak temu ni tako. Zdaj že dva dni kar teče iz mene, čist sem brez energije, pa še zgaga me peče, da je zaznoret. Res upam, da še ne rodim, ker z drisko pa res ne moreš it v porodno
, bi imeli na novo prebarvane stene.
Mene daje driska že odkar jem železove tablete (smešno, po sirupu sem bila pa zaprta). Eh, v porodnišnici so itak vsega hudega navajeni, tako da jih pobarvane stene

niti ne bi motile
Zgaga tudi mene daje zadnji teden. Sem probala omilit zadevo z Donaitom, pa mi je bilo po njem tako slabo, da sem mislila, da bom bruhala. Zdaj raje vzamem rupurut, če je kriza.
Lila, čestitke še enkrat in hvala za poročilo. Sem si kar živo predstavljala sceno z jokajočo dojenčico in njenim bratcem. Ojoj ... nič ti ne zavidam.
Verjamem pa, da bo bratec čist lepo sprejel novo članico.
Aja, kdaj si pa imela rok?
Ko sem še bila v službi, sem si obljubila, da bom potem, ko bom na porodniški, vsak dan šla na sprehod. In se zdaj res trudim, da je to res vsak dan. Sem pa čisto šokirana ugotovila, da za pot, ki sem jo pred nosečnostjo prehodila v 20 minutah, sedaj potrebujem 40 minut.
No, imam še cel mesec (glede na PDP), da si naberem kondicijo za kasneje, ko bo treba

nositi naokoli.