writing-img

RE: Nisem več fosilka

clock-img

26.09.2005, 10:54

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Tole je bilo pa tako lepo prebrati!!!!! Aljča, kdor čaka dočaka in ti si user posted image

Želim ti krasno nosečnost in veliko lepih trenutkov z novim članom družinice Aljča user posted image

S.

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

28.09.2005, 13:35

clock-img

puncica

pencil-img

9847

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE, kako lepo, je ko zanosi fosilka, kar mravlinci mi gredo po rokah. SUPERuser posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

30.09.2005, 07:58

clock-img

bebi

pencil-img

319

Zares lepo, da ti je ratalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ker sem ena od fosilk, me je tvoja zanositev zeelooo razveselila, hkrati pa mi vliva upanje. Želim ti lepo nosečnost user posted image   user posted image   user posted image .

clock-img

01.10.2005, 15:09

clock-img

aljča

pencil-img

855

Vsem puncam na rr še enkrat iskrena hvala za obilo čestitk ob moji novički.Za mano je prvi UZ in vse kaže lepo in dobro kot mora za 1 mesec biti.
Resnično upam, da sem vam vsem tistim,ki se trudite in se še tudi boste vlila res veliko poguma in pozitivne energije da vam vsem enega lepega dne končno porata.Z mislimi sem pri vas in vas še kar spremljam.
Zapomnite si,da UPANJE RES UMRE ZADNJE in DA VSE V PRAVEM ČASU PRIDE.KDOR ČAKA TUDI DOČAKAuser posted image user posted image .
Dekleta moja vsem SREČNO.
Aljčauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem