Se strinjam, zelo odvisno od šole in v povprečju nekje med 200-300€ z neko normalno drago (recimo 50-70€) torbo. Jaz sem ji recimo vrečke za copate in športno opremo sešila, barvice in flukiji so bili v puščici, ampak smo barvice kupili druge, ker une niso lepo delale (ji je bila tista puščica pač tako strašno všeč in samo enkrat grejo v 1. razred:).
Pa a zvezke še morajo imeti točno določene vrste ali je zdaj kaj bolj prepuščeno na izbiro.
Večinoma je precej določeno, vsaj pri nas.
Pa une šole s fensi liste a tam je kaj bolj drago, al je to vse nekak v povprečju?
Na eni šoli je bilo ubitač, kaj vse so hoteli, na tej,kjer je zdaj (pa je z liste:D), pa so veliko bolj normalni in ni bilo tako grozno. Vem, da sem takrat malo računala, da je bilo več kot 50, mislim da skoraj 100€ razlike med tem, kaj vse so hoteli v obeh šolah (ker nismo vedeli, kam bo šla, smo meli oboje sezname - nismo vedeli, ali bodo gospodje prodajalci uredili zadeve in se bomo selili ali ne). Kupili smo potem seveda, ko smo veseli kaj (kar ni bilo isto). V drugi šoli so recimo hoteli, da vsak otrok prinese POL LITRA mekola. Ok, razumem, da packajo itd... in da je fajn, da ni treba gledat na vsako pikico, ampak POL LITRA???Pol litra mekola jaz ne porabim v šolskem letu, pa zelo veliko lepim... Oni bojo pa toliko porabili v tistih par urcah popoldanskega bivanja?