IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
drugač sm pa neprijetno presenečena nad našim ZD, majo previjalne samo v čakalnici za otroke... nikjer drugje in midve s tamalo sva mogle ful velikrat že dat kri in urin ampak v celem spodnjem štuku kjer je laboratorij ni niti enega prostora za previt in namontirat vrečko (čakalnice so pa običajno vedno nabito polne) tko, da sm zverzirana in znam previt nekaj mesečnega dojenčka čepe v naročju
Vidiš, mene pa moti, da ko na to, da bi lahko imeli ustrezneje urejena previjalna mesta, opozorim pristojne v javnih ustanovah, praviloma naredijo izraz popolnega presenečenja in nekje vmes uspejo izustiti: 'Veste, ste
prva, ki ste nas opozorila na to ali ste
prva, ki jo to v vseh letih, odkar ta stavba stoji, moti ...'
Ja, pa

, a ostale mame pa nikoli nimate potrebe, da v normalnih pogojih previjete otroka zunaj doma ali kako?!?
Potem pa izpadem črna ovca, ker so ostali očitno čisto zadovoljni z razmerami. Beri: med čakanjem na sistematski pregled se lahko mamice med čakanjem ure dolgo pogovarjajo o številu krčev in polulanih plenic, da bi vmes šle narediti 'rabuko' do glavnih, ki so v stavbi, ali pa v za to namenjen nabiralnik vrgle na list napisano zahtevo in predloge za otrokom prijaznejšo ustanovo, ali pa to mimogrede izvedle preko oh in sploh pametnih telefonov, pa seveda ni izvedljivo.
Uf, ste mi stopili na žulj.
Sem se morala spihati.