writing-img

RE: Kaj menite o aferi Žitnik?

clock-img

16.04.2014, 18:42

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Lulu, te moti g. mamica?

clock-img

16.04.2014, 18:50

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

kdo? mama polž? mene noben ne moti... imam blaženi mir user posted image

clock-img

16.04.2014, 19:02

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Ker navajas tisto, da vcasih sta spolo fiksno dolocena, vcasih pa se izmenjujeta. Jaz pravim, da v danem primeru sta bila fiksno dolocena. V bistvu sta oba zenski in v bistvu sploh nista p_d_a a ha ha ha, kaj takega, ni cudno, da je g. mami sprozil vojno, ko mu je ena rekla p_d_r user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2014, 19:07

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

tisto je letelo na polže... oba spola, menjava spolov... ko si napisala, da ima pederiater hčero user posted image

ali sem kaj narobe zdaj razumela user posted image vse možno

clock-img

16.04.2014, 20:06

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

men je "gospod Lukka" pisal in se je podpisal z Mojca Sajovic S. - tko da vse zgornje špekulacije odpadejo.

clock-img

16.04.2014, 20:26

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

men je "gospod Lukka" pisal in se je podpisal z Mojca Sajovic S. - tko da vse zgornje špekulacije odpadejo.

a to zdej na novo al še takrat, ko je blo vse skupi bolj aktualno? :o

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

16.04.2014, 21:34

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Lulu, pa sva razjasnili vse vidike vprasanja. Kaj polzi so pa tko po vetru, enkrat eno in drugic drugo.

Mateyka, nic ne stekam, Lukka je kao punca. In ti je pisala in hotla kaj, te pod rjuhe spravit al kaj.

clock-img

16.04.2014, 22:14

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Mateyka, nic ne stekam, Lukka je kao punca. In ti je pisala in hotla kaj, te pod rjuhe spravit al kaj.

no ja, lahko temu tud tko rečeš user posted image in nisem edina, ki je bila vabljena v igrice imo.

clock-img

16.04.2014, 22:48

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

O Mateyka, hudo. Hoces rect, da te je ta Lukka, ki je v resnici punca hotla grupno s puncami pod rjuhe spravit. In to na rr, ki je tak dojenckasto druzinski forum user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem