writing-img

RE: Kateri mobitel??

clock-img

22.04.2014, 08:23

clock-img

pipapopa

pencil-img

217

Jaz imam telefon za klice. SMSji so mi že odveč, ker imam po novem to sr** na "tač" in živce izgubljam med pisanjem SMS-jev in raje pokličem. fotoaparat pa tudi full malo rabim, mi ni nuja na telefonu. imam pa Samsung fame- mi je fajn ker je še razmeroma "majhen" in mi ni potrebno tistega velikega cegla s sabo tovorit user posted image user posted image

clock-img

22.04.2014, 19:43

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

to pogrešam pri teh pametnih telefonih. Škoda, da tega ne znajo še skup sestavit. Imam pa eno staro Nokio, tudi z baterijo, ki zdrži 10-14 dni.
Sony Xperia pa ob vseh vklopih varčevanja baterije zdrži največ 1,5 dneva.

Ker je stara Nokia bila verjetno prirejena samo za telefoniranje in za kakšen sms, brez tisoč in ena aplikacije.....pametni telefoni pa so pač pametni.....in kuri baterijo po moje vsaka barva na ekranu......

Drugače pa, če varčuješ na pametnem telefonu z baterijo, pametnega telefona sploh ne rabišuser posted image .....ti je komot dovolj zgolj tisti stari, ki omogoča le telefoniranje.....ker vsaka "pametna" aplikacija kuri baterijo......

clock-img

22.04.2014, 19:48

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

to pogrešam pri teh pametnih telefonih. Škoda, da tega ne znajo še skup sestavit. Imam pa eno staro Nokio, tudi z baterijo, ki zdrži 10-14 dni.

Ker je stara Nokia bila verjetno prirejena samo za telefoniranje in za kakšen sms, brez tisoč in ena aplikacije.....pametni telefoni pa so pač pametni.....in kuri baterijo po moje vsaka barva na ekranu......

Tudi stara Nokia ima meni aplikacija. Pa deset let nazaj je že imela bluetooh. Tako da še danes ni tako hudo basic.
Bistvena razlika je še v bateriji, ker je že takrat imela trikrat boljšo baterijo od ostalih telefonov.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 19:54

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Tudi stara Nokia ima meni aplikacija. Pa deset let nazaj je že imela bluetooh. Tako da še danes ni tako hudo basic.
Bistvena razlika je še v bateriji, ker je že takrat imela trikrat boljšo baterijo od ostalih telefonov.

Verjamem, da je mela boljšo baterijo......deset let nazaj pa vseeno še ni bila pametni telefon, da bi lahko po internetu praktično normalno srfala, po skypu govorila, gledala televizijo, imela ful dobro kamero......

clock-img

22.04.2014, 20:03

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Verjamem, da je mela boljšo baterijo......deset let nazaj pa vseeno še ni bila pametni telefon, da bi lahko po internetu praktično normalno srfala, po skypu govorila, gledala televizijo, imela ful dobro kamero......

Noro, a vse to imajo pametni telefoni?

Ima pa meni aplikcija...samo ne me vprašat, kaj dobiš user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.04.2014, 22:41

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Meni Sony xperia active zdrzi do 5 dni...

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

23.04.2014, 22:08

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Pokopali jo bodo user posted image user posted image user posted image :

http://nov.vecer.com/clanek.aspx?id=201404226022267

user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

28.04.2014, 09:27

clock-img

candysurf

pencil-img

31

Postala sem lastnik novega samsung galaxy s4 user posted image , zanimam se za nakup ovitka spiegen sgp http://gizzmo.si/ovitek-spigen-sgp-neo-hybrid-za-samsung-galaxy-s4-reventon-yellow-artikel-3546, kolikor sem brala na netu naj bi bili super, vendar sem bolj nerodna in mi telefon kdaj pade ponesreči na tla me zanima koliko zaščite nudijo. Hvala za odgovore! Upam da mi telefon čimdlje služi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem