A kleti pa nimate.......? Aja, dolga pot do kleti......
ne, nimamo, voda je spodaj, ne bi bilo pametno kopati;). Ma, ni mi problem hodit gor pa dol, to sem že prej veliko in tudi zdaj in mene stopnice ne motijo (motijo obiske, mene pa res ne, sploh odkar ni več treba malega nonstop nosit po njih

). Samo ne bom pa malega samega puščala, ker vem, da trenutno to pač še ne bi bila dobra ideja. ker če jaz zunaj obešam perilo, nimam pojma, kaj on zgoraj zganja, če se zbudi. Mi je pa ultra praktiš, če lahko to naredim, kadar on spi, sicer mi non stop pomaga in je pol perila vmes na tleh;). In ne, spet mi to blesavo srce ne da, da bi ga nagnala stran, da naj mi ne pomaga - pa da potem poslušam snaho čez 20 let, kako mu nisem pustila, da gospodinji, zdaj ga mora pa ona učit
Mateyka, sem pozanala - dokler je bil

- moraš prit spet kaj v Slo. pogledat;). Things change;). No, Vodnikova domačija je pa še, samo ne vem, če je glih tam zbirni center varilcev:D.
Ploha in Ankica, hvala, bom prišla in vprašala, če ne za to, pa še za kaj drugega, varilca je treba poznat:). Lubi se je nad unim stropnim čisto navdušil in karkoli bo obesil, bom happy (karkoli, ne kogarkoli, ok?;).