Če obsedenost s sodelavko ni prevara, potem tudi moje dopisovanje in kratka zagledanost v kolega ni bila prevara.
Varanje si vsak po svoje razlaga, ampak načeloma se strinjam.
Meni bi tudi vse dol padlo, da bi s k meni prišel "spraznit". Mislim - hvala lepa za tak seks. Nič ni narobe, če ga druga vzburja, nič ni narobe, če se zato spomni na seks in če potem midva spiva skup, vendar da bi bila neka tretja oseba, ki je samo pač tam, mi pa ne bi bilo ok. Mislim, da od tega seksa ne bi bilo nič, pa če kompliciram al pa ne - meni se itak ni treba opravičevat, da kompliciram, ker sem pač komplicirana

.
Pusti, kaj je normalno - enim je normalno to, da so skup, se imajo radi in imajo vsak svoje spolno življenje, skupnega pa ne - tudi to je ok, če je obema ok. POvej partnerju, da je ok, če ga ona vzburja, to ni nekaj, kar bi se lahko odločil. KOt je že Montaigne pisal točno s to primero - kako ima telo svojo logiko in dal prav primer penisa, da se dvigne takrat, ko tega nočejo in ne takrat, ko to hočejo. Ampak vseeno ni treba bit krut in dat ženi občutka, da je ena posoda... Upam, da ni on tako rekel...
daddy, sploh ni for v tem, da mu je druga všeč, niti v tem, da to pove, fora je v tem, kako in kolikokrat to pove;)
< Sporočilo je popravil ronja -- 5.5.2014 11:39:03 >