Zadnji članki

Družinski kolesarski izlet: koristni napotki
Kam se podati na poldnevni ali enodnevni družinski izlet? Kolesarjenje po bližnjih hribih ali ure...
Aktivna družina

Kako pravilno meriti bazalno telesno temperaturo?
Morda si želite povečati verjetnost zanositve, ali pa se bolje seznaniti s svojimi ciklusi. Merje...
Ovulacija in plodni dnevi
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Prehlajena, utrujena, z vročino popoldne... tako, da sva po mojem zamudila O... oziroma sva jo s
prehitela... tiste dni, ko se mi je zdelo, da je bla O, pa nisva nič, ker dejansko, fizično, nisem mogla... bi se še zadušila,
kot sem že napisala v enem prejšnjih postov... Sem mislila, da za
bi pa potrpela, ampak stroj pa tut nisem... pa pač nisva...
bom stavila na naslednjo O... očitno, ker tole sva, po mojem, res zamudila... žal...
na plano!!!
morala pridt 1.6.-se pravi včeraj (sem nekaj zašuštrala z dnevi)
?
med 35-45 dnem
...Morala bi jo sedaj dobiti v četrtek in jo pomoje tudi bom, ker me spodaj črviči. Nimam pa nobenega upanja, da bi bila
, ker nimam nobenih znakov (še prsi nimam občuljivih-včasih jih pred M imam, včasih ne; nisem utrujena; kava in praški mi ne smrdijo; ni mi slabo...). Bom pa delala test v petek..Samo upam, da se mi ne bo zgodilo tak kot prejšnjič, da sem delala test, nato pa še isti dan popldne dobila
viola, ki naj bi pokazal zgodnjo nosečnost in baby check. Oba sta negativna. Očitno me je prvi test pošteno zafrknil in jih ne bom več delala! Čakam da se vlije, čeprav nimam nobenega občutka da bo