Ali on sploh misli resno? v družbi se nikoli nisva držala za roke. Ko zagleda svoje prijatelje, me pusti samo in gre k njim.
Kaj naj si mislim o tem?
To ti mi na daljavo težko povemo... Sama sem zbežala na wc, ko me je lubi prvič poljubil na faksu pred sošolci - pa mava danes 3 froce

. Sem ga mela rada, samo mi je bilo u iber nerodno, pa mislila sem, da bo to ena kratka romanca in sem bila paf, ko ni mel nobenih zadržkov:D. Kasneje sva šla vsem na živce s svojim crkljanjem:D. Tako da... ni glih to zdravo za gotovo:D.
Mladi fantje dostikrat ne znajo pokazati in ja, hormone majo nabite do plafona in jim je težko mislit na karkoli drugega, ko so s svojo omiljeno privlačno deklico... Kar ne pomeni, da so slabi;). Lahko pa te ima res samo za to, vendar ti tega na daljavo nihče ne more povedat.
Meni se sicer okušanje spolnosti pri 17ih ne zdi nekaj strašnega - pod pogojem, da sta oba za in si oba to želita. Če imaš občutek, da te on v to sili, pa ne delaj tega. Samo če si TI to želiš. POtem ti ne bo žal, pa če bo to pri 17ih ali 27ih. pojdita skup v kino, na izlet, itd... pa boš videla, ali je za ali si želi samo zmenke v avtu;).
Tejča, res je, da smo različni, vendar so si fantje med seboj bolj podobni kot punce (mislim - par stvari je všeč veliiiki večini moških, vsaj po raziskavah sodeč;).