writing-img

RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014

clock-img

30.09.2014, 08:33

clock-img

tajazan

pencil-img

243

Chocolatecake držim pesti da je user posted image in da maš še premalo hormona da ti pokaže...jutri ponovi test ker se podvaja hormon pa boš videla kaj in kako...
Mah sj bo ko nam bo dano :) sam tisoč vprašanj kaj se dogaja da sedaj ne rata

clock-img

30.09.2014, 09:42

clock-img

_pika_

pencil-img

370

chocolatecake: Še vedno je na testu lahko user posted image . Meni je test pokazal user posted image šele 45. dan, pa sem imela ovulacijo okoli 20. dneva (sem imela UZ).

clock-img

30.09.2014, 10:44

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Ojla punce, jaz sem danes 2x naredila test z FirstSignom-enega ob 7ih, drugega ob 8ih in sta oba pokazala 2 zelo močni user posted image . Rezultati so se pokazali takoj po 30ih sekundah. Jutri bom delala še CBdigital. Nekako imam nek grenek filing, da bo pokazal negativno-ali je pa to samo strah.

clock-img

30.09.2014, 11:43

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Ojla punce, nisem mogla čakati pa sem naredila test še z cbdigital in mi je pokazal user posted image 2-3 tedne. :D..tako, da zgleda, da je bil september najin :)

clock-img

30.09.2014, 12:36

clock-img

chocolatecake

pencil-img

782

jabuk bravo! Iskrene čestitke, res sem ful ful vesela zate. Pa za tale septembrov seznmček tudi, da si ga malo polepšala. Želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2014, 12:36

clock-img

ancy69

pencil-img

196

tajazan user posted image user posted image user posted image user posted image bo pa naslednji mesec. Stiskam pesti.

jabuk user posted image user posted image user posted image to je to :) kdaj si si izracunala rok? Bova skupaj v junijckih?

clock-img

30.09.2014, 12:42

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Čestike tudi tebi :)...Imam problem, da sem imela neredne menstruacije, tako da niti ne vem, kdaj sem zanosila user posted image ...Nekako se mi zdi, da bo prvi teden v juniju..pa pri tebi?

Punce, ki se selite v naslednji krog en velik user posted image in veliko upanja, ter uživajte življenje v sončku in v stvareh, ki jih radi počnete.

clock-img

30.09.2014, 12:45

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Chocolatecake, najlepša hvala. Tudi jaz upam, da bo vse ok. Tebi in ostalim pa želim veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

jabuk bravo! Iskrene čestitke, res sem ful ful vesela zate. Pa za tale septembrov seznmček tudi, da si ga malo polepšala. Želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2014, 14:02

clock-img

ancy69

pencil-img

196

Po mojih izracunih 6.6...vec bom vedela 16.10...imam ze prvi pregled.

clock-img

30.09.2014, 14:15

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Super....Jaz sem danes klicala ginekologa, pa je na dopustu, tako da moram poklicati v čertek. Jaz jim bom rekla, da me naročije prej, ker me po 20.10 za 3 tedne ni v SLO.

clock-img

30.09.2014, 15:23

clock-img

Tikie

pencil-img

327

tajazanuser posted image user posted image jaz sem tako navijala zate.Zdaj pa res upam,da nama v tem krogu obema uspe.In nehava smetit to temo.
jabuk user posted image user posted image lepo nosečnost in zdravega user posted image ti želim.

clock-img

30.09.2014, 15:27

clock-img

angelsi

pencil-img

72

Jabuk čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image
Za vse, ki še čakate na plusek, držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!user posted image

clock-img

30.09.2014, 18:01

clock-img

Tikie

pencil-img

327

Punce eno vprašanje...a vas tudi v času ovulacije oz. po njej začnejo pečt/bolet bradavice?
user posted image

clock-img

30.09.2014, 18:13

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

IZVIRNO SPOROČILO: Mavrica84

Marčevka2010, jaz sem po odstranitvi par dni krvavela, ampak nič posebnega...čez dober mesec, ko bi mogla pa dobit M sem pa 10 dni krvavela tako, kot da bo vse se zlilo iz mene...in potem so se začele procedure z orgametrilom, primolutom in zdaj z Dabrostonom, ki trajajo že eno leto...
glede na to, da sta pri tebi že skoraj 2 meseca mogoče ne bi bilo slabo da pokličeš G...lahko da se ti je naredila kakšna cista, lahko je cel "sistem" zavrt...sploh če delaš na tem, da zanosiš je pametno it na pregled, da začneš stanje reševat čim prej...pa good luck...

Sem klicala in se naročila, je rekel, da to ni normalno. Upam, da se bo rešilo. Bo očitno dal kaj za sprožit.
Hvala. Tudi tebi srečno, da se ti porihta vse. user posted image

Čestitke vsem, ki se jim je pokazal plus. Upam, da ga tudi sama še letos doživim.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 30.9.2014 18:18:15 >

clock-img

30.09.2014, 18:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.09.2014, 18:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.10.2014, 16:57

clock-img

Tikie

pencil-img

327

LadyJen kako je bilo včasih z o testi ne vem,ampak sedaj piše na vseh,da o nastopi 24-48 ur po vrhu LH (najmočnejša črtica na testu).Saj sicer test itak ne bi bil preveč smiseln,ker je potem že fertik za tisti mesec.Pa v končni fazi to niti ni tako pomembno,saj ob upoštevanju dejstva,da plavalčki preživijo v ženskem telesu do 5 dni,bi se moglo vse pokrit,seveda če je z obema vse ok in če imaš v tistem ciklu pač malo sreče,ker je nekje 25% možnosti,da rata.
Naviiijjjaaammm za vse nasuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem