Evo, seznam posodobljen.
Dobrodošle vse nove
, spet vas je veliko! In
za vse srčke, ki veselo bijejo. Sem res vesela za vsako posebej.
Petrarca91
, vem kako ti je, sem tudi sama šla že enkrat čez to. Ti želim, da kmalu spet ugledaš
in stisneš zdravega otročka k sebi.
geena87, samoroginja, fifika vam sem izračunala pdp glede na datum zadnje M in vas dodala pod ustrezen datum. Tako sem izračunala tudi sebi in tako računa tudi moja G, po potrebi pa še spremenim.
Angelsound: Jaz sem ravno danes svojega privlekla na plano. Pa se seveda še nič ni slišalo, bom jutri komaj 7 tednov.
Piše pa na mojem, da se sliši od 12. tedna naprej. Je pa moj znamke Luvion, ni prav Angelsound, tako da ne vem, kakšna navodila imajo drugi. Sem pa prejšnjo nosečnost slišala
s to napravo v 12. tednu, ker je prej niti kupila nisem.
Počutje: Kar se tiče slabosti, ne vem, kaj naj si mislim. Ni nobenega pravila. Lahko je sredi dneva, proti večeru, ali že navsezgodaj zjutraj. Ali pa imam cel dan mir. Se mi pa spahuje za znoret. Pa napihnjena sem kot en balon, že zjutraj, kokr neki pojem. Apetita pa tudi jaz nimam. Tu pa tam me kaj špikne spodaj pri jajčnikih.
Folna: Jaz imam Elevit, sem ga jemala že v prejšnji nosečnosti. Bom pa mogoče res poskusila kakšno cenejšo varianto, ko porabim to škatlo. Če katera namerava vztrajat pri Elevit, se splača kupit večje pakiranje - 100 tablet.
Hrana: Jaz pa, za razliko od nekaterih, imam željo po sladkem. Sploh po kosilu, ko se mi že itak zdi, da me bo razgnalo, mi blagodejno deluje kakšna čokolada. No, saj druge želje po sladkem niti nimam, kakor po čokoladi. So mi pa včeraj tako pasale kumarice pri večerji, da sem potem eno kar tako pojedla, brez vsega.
Aja, pa prejle sem jedla samo sir, tistega z luknjami.
Jah, kaj čem. Kdaj pa bom, če ne zdaj.
Kar se kg tiče, se sploh ne obremenjujem. Sem izgubila vse in še več v prvo, brez dvoma bom tudi v drugo. Tako da, sploh ni na mojem dnevnem redu ''skrbi''.