Me veseli, da je še kaj življenja tu gor, da niste vse pobegnile na fb. Moja nosečnost kar ok, slabosti boljše, kaj mi še smrdi, sem pa še vedno utrujena, po moje zato, ker naša 2 in pol letnica vsak dan vstaja najkasneje ob 6 pa še ponoči jo včasih tlačijo more, vsak dan pride v veliko posteljo, včasih si ponoči poje, včasih govori, skratka ne more spati in rabi zelo malo spanja proti drugim iste starosti. Popoldansko spanje je ukinila pred pol leta. Če bomo imeli še enega takega, jao meni! Se pa že zelo veselimo novega člana, samo da bo zdrav-a. Če bo februarja še vse ok z veseljem pridružim na fb, je ful bolj lušno klepetati. Smo tudi z mamicami izpred 2 let lušna skupina in smo se tudi že večkrat dobile. Skratka superca
za vsa rastoča bitjeca in Srečka sočustvujem s tabo, drži se
za vsakim dežjem posije sonce in tudi vama bo. Veliko mamic je že moralo pretrpeti kakšno izgubo.
Glede hlač, se še tlačim v navadne, kake dvoje še spravim gor tak da ja bo treba v nabavo, se mi pa zdi da takoj ko oblečeš nosečniške hlače trebuh kar kipne in čisto vsi vidijo. Sploh v drugo se mi je že ful hitro začelo poznati in sem že kar okrogla, čeprav na kg ni neke hude razlike +1,5kg. Mi tudi zelo paše sladko, slano, skratka vse samo ne jem v velikih količinah. Js sem tudi hčeri hotela zaplenit nekaj sladkarij od vseh teh praznikov pa komaj kaj uspem izmaknit, ker ima vsak košček pod kontrolo, jao kako so že brihtni malčki. Pa js samo hočem skrbet da bo imela lepe zobe
tak kot je ena že napisala za svojega sina
.
Glede nakupov za bejbija, bomo probali čimveč porabiti od prve, če bo drug spol cotke bolj težko, ker si rečeš kako boš nevtralne kupoval, potem je pa na koncu vse roza in vijolično. Flaške, dude smo imeli Avent, bomo sprobali isto firmo, če ne bo šlo pa pač kupiš drugo. Ampak takšne stvari bodo na vrsti maja, junija. Ko sem bila prehlajena in sem ful močno in pogosto smrkala, se je tudi meni ulila kri, pravijo, da je to čist normalno zaradi povečane količine krvi v telesu. Mogoče bi pomagalo da ko se usekuješ se probaj čisto narahlo in večkrat. Če pa bi imela ful hude probleme in non stop lahko greš tudi na žganje žilic v nosu. Uživajte v božanju trebuščkov, počasi bomo že čez kritično obdobje