writing-img

RE: Julijke 2015

clock-img

19.01.2015, 09:23

clock-img

1aneja1

pencil-img

185

Se še jaz javljam po dolgem času. Končno dočakala nuhalno, rezultati zelo dobri, se mi je kar kamen odvalil od srca user posted image .
PDP imam prestavljen na 27.julij, otroček je zelooo živahen, spola pa zaenkrat še nismo uspeli pogruntat.

Moje počutje je končno spet dokaj normalno, slabosti minile, prebava se je kolikor toliko uredila, pa tudi tako zelo zaspana nisem več. Je bil že čas :)
Naslednji pregled imam 4. februarja in že komaj čakam user posted image

Kako ste kaj ostale?

clock-img

19.01.2015, 12:52

clock-img

buba23mara

pencil-img

7

Zdravo souser posted image , tudi jaz se vam pridružujem. Rok imam po izračunih 31.7., po velikosti ploda pa 1.8., tako da bom malo spremljala vas, malo pa avgustovke user posted image Vidim, da vas slabosti počasi zapuščajo- tudi pri meni je tako, edino utrujena sem še vedno bolj kot običajno.

Tudi mi smo si nujno mogli kupit Angel Sounds in pred nekaj dnevi sem prvič poslušala srček svojega malega bitjeca. Res neprecenljiv občutek user posted image

Koliko se vam pa že kaj trebuščki poznajo? Jaz imam namreč občutek, da ne bom mogla več dolgo skrivat user posted image Je iz dneva v dan večji user posted image

clock-img

19.01.2015, 23:21

clock-img

mpino

pencil-img

2

Ojla.
Mi imamo PDP 9.7.15 :)

clock-img

20.01.2015, 10:48

clock-img

Kathy28

pencil-img

44

Buba, meni se tudi že pozna... Sem glih danes spraševala punce na fb-ju kje so kaj kupile nosečniške hlače...Jaz vseeno upam, da mi zdaj v enem tednu nebo preveč rastel, saj imam namen povedat v službi konec meseca... :)

clock-img

20.01.2015, 11:08

clock-img

jancika83

pencil-img

20

pozdravljene...

po dolgem času končno malo časa za RR. NS vse super, rok prestavljen na 22.07., čisto po zadnji M.

Ostalo vse super. Pozna se mi pa full, tako kot v prvi nosečnosti tam nekje 4,5 mesec...so mi pa še vse fine hlače prav, pa itak tajice, pa volnene tunike, sem pa zadnjič v H&M v A kupila ene nosečniške jeans, ker tega pa več ne zapnem.

Počutje tudi super, tako da vse za 5.

Uživajte in počivajte kolikor lahko

clock-img

20.01.2015, 11:23

clock-img

verci

pencil-img

35

pozdravljene, tudi meni se ze malo pozna ...nosecniske hlace dobila v C&A -50% tako da dvoje za 40 eur super zadovoljna in lazje se diha...user posted image

clock-img

20.01.2015, 11:44

clock-img

buba23mara

pencil-img

7

No, vidim, da nisem edina user posted image Jaz sem si pa kar pajkice šla kupit, mi nosečniške hlače nobene niso bile prav preveč všeč user posted image

clock-img

20.01.2015, 11:50

clock-img

buba23mara

pencil-img

7

Nosečke, še to bi vas vprašala, ker mi v drugi temi nobena še ni odgovorila in se že kar malo mudi. A katera kaj bolje pozna voziček Baby Boom? Vem, da je še malo zgodaj, a glede na to, da ga imajo v Kamniku v akciji do konca januarja, resno razmišljam, da bi ga šla kar kupit user posted image . Ne morem pa se odločit, a bi raje tri ali štirikolesnika. Za katerega bi se vi odločile, če bi se odločale med njima? user posted image

clock-img

20.01.2015, 11:56

clock-img

jancika83

pencil-img

20

buba23mara...tudi jst mam tega v planu (mirage reverso).

ga ima kolegica, mi je bil na slikicah takoj všeč...je pa šele pred kratkim rodila, tako da ga kej veliko verjetno še ni sprobala.

Pri prvem smo imeli PP, tud zadovoljni, smo ga čisto zvozli, sedaj smo se pa odločili za trikolesnika, in je trenutno ta v prvem planu.

clock-img

20.01.2015, 12:11

clock-img

leški

pencil-img

72

Mi smo imeli za tamalo baby booma in sem super zadovoljna, le pri trikolesnikih se rado sprednje kolo malo nagne. Drugace pa je ta boom super. Velika kosara, super sportni del in pa strehica...lahko cez cel sportni del potegnes ce je prevec sonce.

clock-img

20.01.2015, 12:22

clock-img

karena

pencil-img

122

Pri nas (ne pri nama v razžirjeni družini user posted image ) se bo to poletje z BB vozil že 4. otrok. Z ležaji je že bilo nekaj težav, ampak servis pa zelo odziven. Edino kar mene moti pri tem modelu (ne vem točno kaj je, pač en vsaj 6 let star trikolesnik) je, da je pri športnem delu tist trak med nogami tako nizko, da je bilo treba kar nekaj časa podlagati plenice.

clock-img

20.01.2015, 14:08

clock-img

buba23mara

pencil-img

7

Punce, hvala za odgovor, ste mi zelo pomagale. karena, če bo voziček vaših sorodnikov zdržal 4. otroka, pa ni vraga, da naš ne bi enega user posted image

clock-img

20.01.2015, 19:16

clock-img

Najin_pikec

pencil-img

383

Danes sem v centru LJ mal gledala za nosečniške hlače, pa ni čisto nič. Sej drugače kupujem bolj v BTC-ju in Supernovi na Rudniku, ampak sem imela glih diabetologa v centru, pa sem še malo pošnofala. Tko da za vikend bo treba it v nabavo, zdaj imam kavbojke spete z gumico user posted image .
Skratka, jutri začnem z dieto, tko da sem si danes še dala duška in sem se basala s smokiji in dragee keksi user posted image .
Kolegica je imela BB voziček in je bila zadovoljna. Edino kar jo je motilo, je bilo da je zložen kar precej prostora zasedel.

clock-img

21.01.2015, 08:11

clock-img

1aneja1

pencil-img

185

Najin-pikec, za hlače pojdi pogledat v H&M in C&A, majo kr dost izbire.

clock-img

21.01.2015, 19:55

clock-img

bimbooo1

pencil-img

14

Pozdravljeneuser posted image da se malo javim zadnje dva dni mam kr mocne bolecine v spodnjem delu trebuha:/in me res zanima ce je to normalno? Je se katero bolelo? Srcek se pa slisi normalno z angelsoundom:) kako ste ve kej?
Lp

clock-img

21.01.2015, 20:04

clock-img

Roži_

pencil-img

525

Bimbooooo, ja je normalno v meji normale, da te kej špika in boli zaradi raztezanja maternice, tako da brez skrbiuser posted image
Drugače pa AS je super zadeva da te mal pomiriuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

clock-img

22.01.2015, 15:25

clock-img

stellamarela

pencil-img

1

Pozdravljene punce!

Še ena julijka se pridružuje. PD imam 8. 7., na NS so mi rekli da zgleda punčka, ni pa ziher. Glede tega, da se pozna, pa ja meni že ful, čeprav na kilah še hvalabogu nič. user posted image

clock-img

22.01.2015, 17:26

clock-img

verci

pencil-img

35

pozdravljena bimboo1 tudi mene spika v trebuhu in me malo boli...sem pa imela prej tudi krce v nogah ... zdej ko jemljem magnesol ker mi ocitno primankuje magnezija se je vse nekak izboljsalo...user posted image

clock-img

23.01.2015, 12:52

clock-img

Najin_pikec

pencil-img

383

V sredo sem imela pregled (kontrola zaradi podaljšanja bolniške). Posteljica se še ni čisto odmaknila od materničnega ustja, zato mi je G podaljšala bolniško še za 3 tedne (sicer mora še komisija odobriti). Mi je pa napisala, da so zdaj dovoljeni krajši sprehodi, ker si s tem zbijam krvni sladkor user posted image .
S pikico je vse ok in to je itak tisto, kar je najbolj pomembno user posted image .

Aja, edino ko sem stopila na tehtnico, sem doživela šok: v treh tednih sem šla gor za dve kili user posted image user posted image . Doma mi je vaga pokazala precej manj in sigurno njihova laže user posted image .

clock-img

25.01.2015, 13:59

clock-img

Anonimen

vv267 : ali sem prav zasledila da imaš 13.2. amnio. Kje pav LJ- porodnišnica?
Jaz imam tudi na petek 13 in upam da bo srečni :)

clock-img

25.01.2015, 19:37

clock-img

vv267

pencil-img

8

Ja, v lj porodnišnici. Sem pa imela že nuhalno 13ga in je bila srečna, tako da bo tale morala biti prav takauser posted image

clock-img

25.01.2015, 20:39

clock-img

Anonimen

Potem se pa vidva na počivalnikih :)

clock-img

26.01.2015, 14:55

clock-img

LittleSunshine

pencil-img

14

Živijo user posted image !
Žal vam zaradi službe in posledišno utrujenosti, nisem mogla slediti v vseh pogovorih. Zdaj mi bo najbrž uspelo, ko bom na ''porodniški''user posted image . Sem pa zasledila, da se že pogovarjate o vozičkih in me zanima, če katera pozna voziček tutek tirso ali pa grander. Nama je namreč zelo všeč, ampak je redek in ne vema, če je tudi v praksi doberuser posted image user posted image user posted image
Lp in pa božajte trebuščkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2015, 15:18

clock-img

Tamy 3xT

pencil-img

55

Tutek vozickov ne poznam... So pa ob Bebettota zelo podobni in meni vrhunski. Moj je ze naroco Silvio... Niti slisat ni hoto vec za katerega drugega. Uporaben, udoben, zlozljiv, nastavljive vzmeti, napihljiva kolesa, super zavore, nastavljiva kolesa... Itd. Pa se lepi so in cenovno ugodni... 499€ za trio komplet z vsemi dodatki.

clock-img

26.01.2015, 17:19

clock-img

Anonimen

ojla.
Komej čakam, da bom imela jaz toliko poguma, da bom lahko razmišljala o vožičkih in ostalih stvareh. Sm že skoraj 15 tednov noseča in me že hlače fejst tiščijo, ampak ker me čaka amnio in lahko pride do zapletov ali pa slabih rezultatov, si ne upam še razmišljati tako daleč, tako da si še nosečniških hlač ne upam kupt.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem