Zdravo punce, po kar dolgem času
!
Mi se dobro držimo, počutje je super. Zadnje dni sem bila kar utrujena, ker sva z dragim na lovu za novo kuhinjo in sem res precej po netu brskala. Ja, bo treba malo stanovanje zrihtat, predvsem da bosta imela tamala dva svojo sobico. Trenutno sin spi z nama v sobi, bomo pa za naju z možem zdaj uredili eno res mini spalnico (tok da bo notri postelja in kakšna nizka omarica, za visoko omaro že ni prostora). Midva itak rabiva sobo samo za spat, tko da bo zdajšnja spalnica, ki je dovolj velika, postala otroška soba. No skratka, kuhinjo smo izbrali, zdaj pa še morava izbrati kuhinjske aparate in talno oblogo. Potem pa pride mojster, da ornk zrihta
. Dejte mi prosim mal napisat, katere kuhinjske aparate imate kaj ve in kako ste zadovoljne z njimi. Midva zdaj kolebava med trojčkom (indukcija, pečica, pomivalc za cca. 1000 €) Gorenje in Candy, kakšen Bosch ipd mi je predrago
. Razne super-truper funkcije mi niso pomembne, ker nisem baš neka gospodinja. Za tist riž ali testenine skuhat in kakšne piškote spečt, res ne rabim tega
Vmes sem imela pregled pri svojem G in kot kaže se je stanje popravilo
- na začetku marca grem delat. Po eni strani mi je super, ker sem po dobrih treh mesecih že mal naveličana bit doma, po drugi strani pa tok paše zjutri malo dlje spat
... Da seveda ne govorim o plači, to se pa res ful pozna. Mi pa dost folka reče kako te bodo zdaj dali za 3 mesece delat, a ne bi blo bolš da bi bla do konca doma... Ampak jaz sem tok vesela, da je vse ok, da grem z veseljem v službo
.
Morfologijo imam 6.3. (takrat bom konec 23. tedna) in komaj čakam!!!
< Sporočilo je popravil Najin_pikec -- 21.2.2015 20:13:59 >