Se kar lepo nabiramo!
Čestitke vsem novim nosečkam!
Simptomi: Jaz sem tudi že lepo napihnjena ob večerih in tako kot v prejšnji nosečnosti mi pašejo sirove štručke in tisti kisli gumi bonboni - črvi. Ni najbolj zdravo, je pa začasna rešitev za tisti čuden občutek v želodcu. Tu pa tam me popade grozna utrujenost, ampak ne vem ali je od nosečnosti, ali od moje navihane punce, ki skače sem in tja. Mislim pa da tista prava utrujenost šele pride.
Starostna razlika: Mi sicer tako majhne razlike kot je 14mes ne bomo imeli, bo pa 2 leti in 5mesecev, kar se mi tudi ne zdi veliko. Mojo miš bo najbrž ravno fajn razganjalo (kar jo že zdaj, pa baje da se samo stopnjuje
), tako da bo tudi nam najbrž kar izziv. Je pa nasploh zelo nežna punčka, ljubeča in skrbna in sploh ne dvomim, da bo v vlogi starejše sestre zasijala.
Že zdaj mi lubčka in boža trebuh.
FB stran: Je še ni.
Prisotnost partnerja na pregledu: Moja ginekologinja ne pusti. Sem se prvič mogla skregat z njo, da je pustila, da je bil moj zraven. No, potem nisem več drezala in je bil samo pri morfologiji, na nuhalno sva šla pa drugam pa je seveda tudi bil zraven. Ginekologinja od moje sestre pa pusti. Tako da čisto odvisno. Vprašaj, pa boš videla. In ja, prvi pregled je vedno vaginalni, ker se skozi trebuh še nič ne vidi. Mislim pa da so potem vsi nadaljnji že preko trebuha.
Kilogrami: Ne vem, če sem se kaj zredila. Se nisem še nič tehtala odkar sem izvedela za nosečnost. Nimam občutka, da bi se. Sem se pa nekaj dni, preden sem naredila test, tehtala, in sem imela 47kg. Nazadnje sem imela tako malo kg v osnovni šoli. V prejšnji nosečnosti sem štartala s 50kg, tako da se kar pozna, da mi ena mala bolha po glavi skače.
Sem se pa v prejšnji nosečnosti zredila za cca 18kg.
_pika_ Ja, v 8. tednu bi se moglo vse zelo lepo videt.
Drugače pa me je danes nekaj v hrbtu zgrabilo. Najbrž kak ukleščen živec. Boli ko hudič, komaj se premikam. No, kljub temu mi je uspelo celo postelje preobleč, mokro perilo obesit in suho zložit. Bravo jaz!
Lepo se imejte, punce! Držim pesti za vse, ki jutri prvič ugledate majhen srček. Pa poročajte potem!