ravno to, da se jima to ne šteje kot slabo oziroma bolj malokoga v tej debati to moti, večina njuno laganje kar lepo opravičuje, je razlog za to, da vsi lažnjivci v tej državi pridejo dobro skoz.
Ker sta lagala o zasebni stvari, ki se nas nič ne tiče - mislim, da nam nista dolžna razlagat tega. Drugo je, če nekdo krade, preprodaja, itd... pa laže - ker tam pa je to naša stvar, ker je nam ukradel.
Kdo je pa meni dolžan povedati/priznati karkoli v zvezi s svojo sexualno aktivnostjo?
Tako je. Če ni dolžen povedat, mi tudi ni dolžen povedat po pravici.
Zakaj pa swinger ne bi mogel biti dober pedagog, ucitelj, policist, varuh...?
Se strinjam. Ampak če res ljudje tako mislijo, potem ni čudno, da mu tudi žena ne bi mogla stat ob strani, tudi če bi bila res swingerja - ker bi tako izgubila še ona službo in bi bili otroci bogi. Groza!
rija, ja, hipi miselnost mi je zelo blizu, samo brez drog, te so vse uničile, ostale so pa dobre ideje...
očitno bo to potrebno dodati v nove pogodbe o zaposlitvi
Ja, očitno - v moji vem, da tega ni bilo notri, ker bi si sigurno zapomnila, ker bi mi bilo hecno:D. Tudi na vpisnih listih za faks tega ni bilo notri. Očitno ni tako zelo prepovedano, glede na to, da je zagrožena kazen na popolnoma javno odprtih krajih 200€...