IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Pa dobr patrino, a si ti res butasta, al se samo tko iz dolgčasa delaš. Kje za vraga sem pa napisal, da se mi zdijo ravnateljeva dejanja top?
No , Kalbo uspel si primakniti še nov prilastek- po mnenju nekaterih brezčutna, svetohlinska,papežka, hinavska- po tvoje butasta. Lepa zbirka, ki so jo naredili brezmadežni ljudje.
Pač tisti, ki se sebi zdijo humani, iskreni, čuteči, inteligentni ...ker se jim zdi da imajo pravico soditi, kdo je kriv da nekdo naredi samomor, kdo je večja hudoba, ki si upa povedati tisto kar je res in tisto kar se v startu pozablja.
Ne nisi rekel, da so ravnateljeva dejanja top. Si pa ves začuden in ogorčen spraševal kaj do strele je revež naredil, če je pa samo nekajkrat obliznil ženski intimni del in nič drugega. Človek je mrtev in ni prav tako. Vendar si je sodil sam. Tako kot se je sam najbilj pribil na križ z laganjem in z zanikanjem. Veliko bolj kot pa s samim erotičnim dejanjem. In ker ga še ni dovolj zagodlal, je šel še storiti samomor. Vem da bodo množice skočile v zrak in mi nalepile še kakšen čudovit prilastek, vendar je zame to kar je storil egoistično dejanje.
Kot sem že napisala, sem od blizu doživljala grozo družine ( žene in otrok) očeta in moža, ki si je sodil sam. Samomor je storil zato, ker se je ženska hotela po njegovem varanju ločiti. Že tako ga je zagodlal, potem pa je naredil še boljšo zadevščino. Ubil se je in pustil družino samo. In to z dolgovi in hipoteko povrhu. Otroka - takrat še zgodnja najstnika, sta samomor ( ne varanje)tako zamerila očetu, da ju niso spravili na pogreb.
Saj verjetno poznaš tisti rek:
Smrt bi morala biti val, ki odplakuje brez sledov, ne pa križ, ki ga mrtvi živim nalože. Mislim, da je idealen za ravnatelja in za vse njegove, ki namesto njega nosijo križ.