writing-img

RE: Parfum za 18-letnico...

clock-img

22.12.2014, 18:32

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Lili ( Lahko tudi Mateyka), saj ti ne bo vzelo preveč časa, da boš poiskala zadevščino, kjer sem to počela- kajne?

Ne vem koliko časa mi bo vzelo, iskala je pa ne bom....glede na to, da o metulj veš vse, da se "dela invalida", na podlagi starih tem, ti ne bi smel biti problem iti prebrat tudi tvoje stare poste.....

Če pa si to napisala z namenom, da me grdo oblatiš, potem, bova pa o tem še kakšno resno spregovorili.

A ti to slučajno groziš.....?user posted image

clock-img

22.12.2014, 18:53

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

S čim je treba pošpricat, da bo zrak lepše dišal?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.12.2014, 19:13

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Z lepimi besedami, dobro mislijo, lepim verzom........user posted image v glavnem z nečim, kar se ne da kupiti......

clock-img

22.12.2014, 19:37

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Večna luč naj vam sveti, tako in drugače.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.12.2014, 19:41

clock-img

patrino

pencil-img

2142

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Lili ( Lahko tudi Mateyka), saj ti ne bo vzelo preveč časa, da boš poiskala zadevščino, kjer sem to počela- kajne?

Ne vem koliko časa mi bo vzelo, iskala je pa ne bom....glede na to, da o metulj veš vse, da se "dela invalida", na podlagi starih tem, ti ne bi smel biti problem iti prebrat tudi tvoje stare poste.....

Če pa si to napisala z namenom, da me grdo oblatiš, potem, bova pa o tem še kakšno resno spregovorili.

A ti to slučajno groziš.....?user posted image

Veš Lili, če imaš jajca tako zelo grdo nekoga oblatiti, moraš imeti jajca tudi zato, da to blatenje podkrepiš z dokazi in ga spremeniš v resnico. Kot sem rekla, če je bilo kdaj res tako, se bom nemudoma opravičila, v nasprotnem primeru si to dolžna ti meni. Samo za to moraš spet imeti jajca veš?user posted image

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

22.12.2014, 19:41

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

In to čim dlje, ker nas je v bistvu kar razgibano brati.......

clock-img

22.12.2014, 19:44

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Veš Lili, če imaš jajca tako zelo grdo nekoga oblatiti, moraš imeti jajca tudi zato, da to blatenje podkrepiš z dokazi in ga spremeniš v resnico. Kot sem rekla, če je bilo kdaj res tako, se bom nemudoma opravičila, v nasprotnem primeru si to dolžna ti meni. Samo za to moraš spet imeti jajca veš?user posted image

Potem pa, glede na to, da ti spomin super dela, pokaži ta svoja jajca in se opraviči.....bodi načelna in se opraviči brez javnih dokazov.....saj sama veš, kaj si pisala.....

clock-img

22.12.2014, 19:50

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

In to čim dlje, ker nas je v bistvu kar razgibano brati.......

Ja user posted image , kar nekaj poživitev je zadnje čase user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.12.2014, 19:53

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Potem pa, glede na to, da ti spomin super dela, pokaži ta svoja jajca in se opraviči.....bodi načelna in se opraviči brez javnih dokazov.....saj sama veš, kaj si pisala.....

Sama vem, da se nikoli nisem delala norca iz invalidov. Zato se mi zdi tvoje govorjenje še toliko grše. Nizkotnejše. Lahko bi mi naprtila marsikaj drugega, kar bi bilo bližje resnici. Tega pač ne. Zato se mi zato ni potrebno opravičevati. Kdaj se boš pa ti?

clock-img

22.12.2014, 19:57

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

Hja, no kar tolaži se user posted image .

te nisem opazila zraven, da lahko sodiš o reakciji.

Na vsak način si hotela dekletu kupit parfum pa konec.

ja, halo! to je bil point objave posta. al ti tega nisi dojela user posted image

Pri tem te ni oviralo to, da se sama očitno ne spoznaš na njih ( če ne ne bi tule gor spraševala)

ti pa še manj, glede na popolno neuporabnost tvojih odgovorov.

...sama preferiraš moške parfume, ne veš, kakšen vonj je všeč obdarovanki...

kot ponavadi, slabo bereš. ni čudno, da potem ne moreš dati relevantnega komentarja.

...tarraaaaaa še nič ne vohašuser posted image Dol padeš. ...

a moja invalidnost je teb zabavna? ti ne bi bla, če bi jo ti imela.

Seveda ni dvoma , da si kupila fensi šmensi parfum. Neka se vidi razkošuser posted image

očitno ti vidiš poanto dragega parfuma samo v tem. I pitty you.

Bog ti požegnaj.

ne vem, kaj naj bi to pomenilo.

user posted image O kristus Metulj tole bo ja. Vohalna invalidnost.
Kakor že- ponavljam- naj ti Bog požegna izbiro darila- kaj to pomeni pa sama odkrijuser posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

22.12.2014, 20:10

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

Sama vem, da se nikoli nisem delala norca iz invalidov. Zato se mi zdi tvoje govorjenje še toliko grše. Nizkotnejše. Lahko bi mi naprtila marsikaj drugega, kar bi bilo bližje resnici. Tega pač ne. Zato se mi zato ni potrebno opravičevati. Kdaj se boš pa ti?

kaj je patrino, lastni hamer te je po glavi treščil?user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2014, 20:11

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

se razburja kot njen drugi jaz - Lukkec user posted image

clock-img

22.12.2014, 20:12

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

e imaš jajca tako zelo grdo nekoga oblatiti, moraš imeti jajca tudi zato, da to blatenje podkrepiš z dokazi in ga spremeniš v resnico.

a daj, kaj ne poveš?user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2014, 20:22

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Za kaj....?

< Sporočilo je popravil liliana -- 22.12.2014 20:23:06 >

clock-img

22.12.2014, 20:24

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Za kaj....?

Za blatenje, natolcevanje, obtoževanje po krivem, laganje, ...za brezjajčnost, ker ne priznaš, da si iz dolgega časa name zlila grdo greznico v obliki nesramne obtožbe??Mogoče kaj od tega?

clock-img

22.12.2014, 20:27

clock-img

patrino

pencil-img

2142

ja, halo! to je bil point objave posta. al ti tega nisi dojela user posted image

Pri tem te ni oviralo to, da se sama očitno ne spoznaš na njih ( če ne ne bi tule gor spraševala)

kot ponavadi, slabo bereš. ni čudno, da potem ne moreš dati relevantnega komentarja.

Seveda ni dvoma , da si kupila fensi šmensi parfum. Neka se vidi razkošuser posted image

Bog ti požegnaj.

Kakor že- ponavljam- naj ti Bog požegna izbiro darila- kaj to pomeni pa sama odkrijuser posted image

Stanislava- sem že rekla: Metulj ne velja. Metulj se v različne "invalidnosti" rada zateka kadar ji to pride prav in ( k njeni sreči) ni invalid. Zato je tvoje citiranje brezpredmetno.

clock-img

22.12.2014, 20:30

clock-img

patrino

pencil-img

2142

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

e imaš jajca tako zelo grdo nekoga oblatiti, moraš imeti jajca tudi zato, da to blatenje podkrepiš z dokazi in ga spremeniš v resnico.

a daj, kaj ne poveš?user posted image user posted image user posted image

Rija- ti tega ne razumeš- tako kot ne boš nikoli želela priznati in razumeti, da tvoje obračunavanje z otrokom ni bilo humano. Za obračunavanje z otrokom pač ne rabiš jajc.

clock-img

22.12.2014, 20:32

clock-img

patrino

pencil-img

2142

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Ljuba Mateyka- kdaj boš izpljunila svoj konkretni odgovor na moje vprašanje? Verjetno nikoli.
Jaz sem ti lepo vljudno odgovorila. Pri tebi sem pa tako navajena, da ko je treba kaj konkretnega izpljuniti- hvataš krivine ali skriješ glavo v krtinouser posted image

clock-img

22.12.2014, 20:35

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Hja no sedaj moram pa dol- če bom čakala na odkrite in iskrene odgovore, bom očitno stara čez 50. Izmikanja , motoviljenja v prazno in prikrivanja grehov nekaterih imam pa za danes dovoljuser posted image

clock-img

22.12.2014, 20:58

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Za blatenje, natolcevanje, obtoževanje po krivem, laganje, ...za brezjajčnost, ker ne priznaš, da si iz dolgega časa name zlila grdo greznico v obliki nesramne obtožbe??Mogoče kaj od tega?

Dokaži ti, da sem delala kaj od tega....user posted image ker zgolj tvoja beseda ne pomeni nič več kot moja.......

clock-img

22.12.2014, 21:00

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Hja no sedaj moram pa dol- če bom čakala na odkrite in iskrene odgovore, bom očitno stara čez 50. Izmikanja , motoviljenja v prazno in prikrivanja grehov nekaterih imam pa za danes dovoljuser posted image

A se spet za nekaj mesecev poslavljaš......? Potuhnjenka ena.......user posted image

clock-img

22.12.2014, 21:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.12.2014, 21:58

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Ljuba Mateyka- kdaj boš izpljunila svoj konkretni odgovor na moje vprašanje? Verjetno nikoli.
Jaz sem ti lepo vljudno odgovorila. Pri tebi sem pa tako navajena, da ko je treba kaj konkretnega izpljuniti- hvataš krivine ali skriješ glavo v krtino

spin patrino, spin - zavrti se v svoji bipolarnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2014, 22:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.12.2014, 22:20

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Bog ti požegnaj.

Stanislava- sem že rekla: Metulj ne velja. Metulj se v različne "invalidnosti" rada zateka kadar ji to pride prav in ( k njeni sreči) ni invalid. Zato je tvoje citiranje brezpredmetno.

A jo poznaš user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem