Zdravo punce.
Oh ta dež- no sej po eni strani sem vesela, da mi ne bo treba šlaufa vlečt in vrta zalivat
, po drugi strani pa ne bo nič sprehoda
...no pa saj smo bili včeraj 2x in še 3 ure v šhopingu.
IZVIRNO SPOROČILO: Lupidupi
Lep pozdrav
Evo še eno, ki bo dobila svojega štrukeljčka septembra. Rok predviden 23.9.2015 :)
Za enkrat je vse dobro. Imam nosečniško sladkorno bolezen , ki jo pa dobro kontroliramo s pravilno prehrano.
Spol sva tudi že izvedela in baje da bo fantek. Prvi gib sem začutila 18.4. in občutek je bil prečudovit. Zdaj že vsak dan veselo brca in je zelooo živahen. No, pa naj še omenim, da sem še zelo mlada bodoča mamica, saj bom junija 2015 dopolnila 19 let. Šolo uspešno končujem in kmalu bo matura že v mojih rokah.
Pozdravljena Lupidupi.
Ti boš pa res mlada mamica :) Lepo

Si napisala da imaš nosečniško sladkorno bolezen. A to si sama rekla za pregled krvi? Meni so jo vzeli še pred začetkom nosečnosti in potem še 1x v 1. mesecu nosečnosti, vendar se ne spomnim, da bi kaj več kot pa toksoplazmozo preverjali in še 2 bolezni, vendar mislim, da ni bilo za sladkorno zraven.
Je pa res, da verjetno zato, ker sem se v teh 20. tednih od kar sem noseča pridobila samo 1 kg, po tem, ko sem v 1.dveh mesecih shujšala za 4kg. Tako da sem še vedno - 3 kg od prvotne začetne teže, ko sem zanosila.
V glavnem pazi nase, ker sem slišala, da ni hec s to sladkorno. Jo je imela moja kolegica in je rekla, da je bilo grozn. Skoz je bila lačna, jest ni smela pa nič od tega kar se ji je luštal- še riža ne!
Mi gremo danes po voziček v Pikapolonico ker, imajo 10% popust za nosečnice in imama naročenega. Ga je moj partner izbrav iz tehničnega in inžinirskega vidika

, tako da upam, da bo ok. Sj ne, da mu ne zaupam, samo voziček bom pretežno porivala jaz in ne on :).
Jaz oblačil skoraj da ne kopujem, Veliko sem ''podedovala'' ali dobila na sposojo, več pa potem, ko se rodi, ker je imel na morfologiji 311 g in imam občutek, da bo zelooo velik, ko se bo rodil- pač po atiju

Sem pa v začetku leta v Lidlu kipila ene zimske bodije in pižamice iz pliša, pa odejico in se mi zdi vse ok. Kar dosti stvari kupim tam, kljub temu, da je poceni, so pa stvari vseeno narejene za nemški trg in je kvaliteta dosti boljša, kot pa marsikje drugje. Poleg tega- te mali pokakančki

itak ne rabijo nič za dolgo časa, ker boste vsakih 14 dni rabile večjo oblekico, ker rastejo kot gobce po dežju.
A ste že kaj gledale za šolo za bodoče starše?
LP,
Sabincica