IZVIRNO SPOROČILO: Passion
Perla sva bila ja. Moj je dal spermiogram in je vse ok. Potem je meni dal klomifen kljub mojim rednim ovulacijam in je rekel, da probamo za 3mesece. Klomifen je ocitno vse skupaj samo se izboljsal, ker je rekel G, da mi je poclo vec foliklov. No ampak vseeno nama ni ratalo. Sem pa zdaj v 3 ciklu klomifena in cakam naslednji teden, da vidim, ce nama je uspelo. Mi je pa G rekel, da ce zelim grem lahko pogledat prehodnost jajcevidov. Tako da mocno upam, da se temu izognem.
Pa vidva?
Ha ha ha sem šla zdej seznamček gledat, pa vidim, da imava obe datum 7.3.

Tudi midva se trudiva 2 leti. No, da povem povzetek. Da se ne ponavljam in opisujem, tko kot od enih k znam źe cele zgodbe na pamet, ker tolikokrat povdarjajo in razlagajo

ampak ok, toleranca velja, za to pa so forumi, da se razpišemo...

V glavnem en kup stvari za nama, vse Ok od spermiograma, ovulacij, test hormonov, ki sem ga šla v Trst delat, na laporoskopiji so mi odstranili začetna žarišča endometrioze, pa ni še nič

Ker sem zelo neučakana imava za seboj že umetno oploditev, imela sem foliklov toliko, da jih ni niti štel, 14 jajčnih celic...brez uspeha. Zdej pa optimistično naravno dalje, do nekje maja, ko bova šla spet, če pač ne bo.
Želim ti, da se posegu izogneš in da se drug teden skupaj preselimo v druge teme, ker se tukaj že tko dolgo valjam...