Pri prvem sinu sem imela v neplodnostni prvi pregled pri 6t 2d. Srček se je lepo videl, bil pa je velik mičkeno več kot 5 mm. Zdaj pa me skrbi to, da je plodek pri točno 6t velik malo več kot 3 mm. Saj vem, da dnevno raste. Verjetno bo že ok. Pa tolažim se s tem, da ima moja G slabši uz kot v neplodnostni, pa da je sinko mogoče bil lepše v maternici. To dete pa je skrito nekje v kotu, da se je komaj videlo.
Chocolatecake kako pa da je bilo pri tebi 10 mm? Celotna GV ali kako? Ker meni na sličici piše 3,27 mm, 6 tednov. Tak da verjetno štima, če je že uz preračunal da je to 6t.
Ob večerih ko sinko zaspi, ostanem sama v miru, takrat pride tisoč misli naprej. Po eni strani me malo skrbi. Kaj pa če. Ker se je pa sine videl že v tem času. Po drugi strani pa sem ful optimistična in vem da bo do novembra vse ok. Si pa prav želim da bi mi bilo slabo, slabo, slabo. Da vem, da se nosečnost pravilno razvija. Jaz se pa še vedno počutim odlično.
Glede kajenja in zdravega življenja pred zanositvijo. Kadim ne. Mi je vseeno kako se ženska odloči ali bo v nosečnosti kadila ali ne. Ne obsojam nobene. Jaz imam načelo, da vsak starš dela z otrokom tako kot je prav in v njegovih očeh najboljše.
Glede zdravega življenja pa, ja prvič sem tudi jaz zdravo živela, pa jedla elevit pa on in sploh.. Ko pa ni bilo pikice 1 leto, 2 leti, 3 leta te pa mine. Živiš naprej. Elevita v skoraj štirih letih ne moreš jesti. Bi bankrotirala. Prvih par mesecev spremeniš totalno življenje, potem pa počasi živiš kot si prej. Ker če bi jaz skporaj 4 leta živela ovita v vato bi znorela. Zdaj nisem nič komlicirala, nič spreminjala življenja in se je v pol leta prijelo. Hočem povedati to, da nekaj časa gre, elevit, pa nič alkohola pa totalno zdravo življenje. Potem pa enostavno moraš živeti naprej. Ne da se zalivam z alkoholom, ampak če smo s kolegicami šle ven nisem pila vode.
< Sporočilo je popravil witch -- 5.4.2015 14:00:47 >