Sem že enkrat napisala, pa mi je vse zbrisalo
.
Wildcat skupina na FB je skrita, kar pomeni, da nihče ne vidi objav, skupine, niti kdo so člani, samo me članice med sabo. V skupino lahko prideš samo preko povabila članice, ki mora biti predhodno tvoja prijateljica na FB, da te sploh lahko povabi. Zato vse tiste, ki bi se rade pridružilemi lahko pošljete link od svojega facebook profila na privat in potem sprejmete mojo prošnjo za prijateljstvo. Rajši tako, kot da povete ime in priimek, ker je včasih več oseb na FB z isto ali podobno kombinacijo imena in priimka.
Obstaja pa še druga skupina Novemberk, ki mislim, da ni plod dela RR-jevk, ta je pa javna, vsi vidijo kdo so člani in lahko jo je najti na FB, ampak jaz tam zaenkrat še nisem. Lahko se jim pa enostavno pridružite tako, da jim same pošljete prošnjo za pridružitev skupini.
Morem malo pojambrat. Včeraj sem bila na urgenci, spet krvavitev, prvič v 10. tednu, bolj rjav izcedek in malo krvi, zdaj v 15t pa sveža krvavitev, malo bolj obilna kot prejšnjič. Glede na ultrazvok je vse OK, hematoma ni, otrok je živahen, dobila sem samo zdravila proti krčem, čeprav jih nimam oz ne čutim. Baje mi nimajo kaj veliko pomagati, razen to, da me zadržijo tam, če bo slabše. Se trudim bit pozitivna, ampak me je vseeno strah kaj bo iz tega. Se mi zdi, da bi v prvih tednih še nekako prenesla, zdaj, po nuhalni, ko vem, da je vse OK in ko sva že vsem povedala, celo voziček že imam, vem celo da bomo baje imeli punčko… Rajši sploh ne pomislim. Prve tedne sem se prav trudila, da se na otroka ne navežem, zdaj sem pa res mislila, da sem že ven iz najhujšega.