Super za bolniško in dopust, saj bo itak minilo kot šus; pa se malo še naužij tega časa in priprav in miru...
O, pri vas so pa hitri z ctg-jem; meni ga naslednji teden še ne bodo delali (sem zadnjič vprašala); pride kasneje na vrsto. Pa vaginalne preglede imam tudi še kar

. Kaj pa ostale ve tudi še?
Je pa res da mojega gin. ni že praktično celo to nosečnost in imam pregled malo pri enem malo pri drugem zdarvniku. Mi ni ravno fajn to. Vmes sem sicer parkrat imela enega vredu (samo med dopusti, ker drugače ne dela v tem Zd), zdaj me pa naročajo k enem s katerim nisva ravno oz. sploh nisva na isti valovni in zelo nerada hodim na preglede. Pa se vmes sem jih že prosila naj me naročijo h kom drugem pa so me upoštevale, zdaj pa so zgleda pozabile spet ali kaj

. Pa ves čas se vpikuje v to koliko sem stara in me to še dodatno moti....
Torej čaka me pregled naslednji teden; danes sem šla še zadnjič dat kri. Upam da bodo rezultati krvne slike sploh vredu in normalni - glede na to da sem pobrala od otrok nek prehlad in se počutim čisto

kar lahko vpliva na ks...ker potem bo verjetno zaradi tega še dodatno tekanje

.
Čas mi gre pa tako hitro....še malo pa bodo tukaj bolj redni pregledi in naš mesec....
NeziPezi ti bi pa že šla? Vau, dobra si res. No, kakšna teden-dva še počakaj da bo

donošen in še malo več čvekaj tukaj z nami

; potem pa kar. Dobra si res...
Meni se pa sploh ne mudi

, no sicer sem praktično cel mesec za tabo, ampak vseeno

...
Kengurujček, se mi zdi dobra ideja od NeziPezi da ga najprej sposodi in sprobaj, da vidiš kako se za tebe obnese. Meni recimo tudi sploh ni bil vredu,...sem ga kupila pa mi je bolj kot ne stal. Sicer mislim da bi ga bilo po zimi fajn uporabljat; da lahko greš kdaj tudi ven ko mogoče zaradi snega z vozičkom ne bo ravno šlo; ampak meni nekako res ne potegne, sem sama sebi štorasta ko imam otroka noter

...
Upam da ne bo hude zime; ker biti ves čas noter z dojenčkom, meni ni ravno luštno no...če lahko kam greš dan hitreje mine in lažje je nekako vse skupaj-vsaj meni. Bomo videli kako bo, temperature in drugo. Prvi je spomladanski, pa sva lahko šla hitro ven (čeprav je imel ful krče in so bile samo roke in dojenje zakon, tako da nisva vozičkala kot bi sicer lahko); druga je februarka, pa ni bilo tisto leto neke zime in sva ful vozičkale, mala je tako rada spala v vozičku na zraku že od začetka in je bilo res top; zdaj upam da se bo tudi dalo, ker drugače ne vem ravno kako bo to

.
No, dovolj od mene; grem vsaj malo še malo počivat pred popoldanskimi "laufarijami" ki me še čakajo, ker sem res cela

.
Kako pa ste ostale;
brina_s se tudi že en čas ni oglasila?