Dober dan še od mene.
Uf ste ve ene čvekice; sploh vam ne sledim
. Sicer imam zdaj še naslednja dva tedna kar nekaj dela, potem pa upam da vas bom malo lažje spremljala.
No, da pokomentiram to kaj sem ujela da se pogovarjate
.
Trebušček. Enako

. Tudi pri meni je to tretja nosečnost in trebuh je že

. Zdaj čez vikend se je že "napihnil" in se mi zdi ogromen glede na to da sem še čisto na začetku

. Kaj šele bo.
Povedati nisva imela namen nikomur vsaj do prvega pregleda oz. potem do NS, ampak če bo tako kot zgleda, ne vem če bo to šlo po načrtu...ker se bo verjetno že prej poznalo.
Spol; mi/nama je čisto vseeno, se mi pa zdi da bo fantek. Ne vem zakaj, ni zdaj to želja, ampak občutek pač. Parček že tako imamo; nosečnost in porod sta bila s punčko lažja, ravno tako je bilo z njo ful lažje ko je bila dojenček.... V bistvu si želim samo, da bi bilo vse vredu, da nosečnost vredu speljeva do konca novembra in da bova oba z

zdrava. Pa če se da bi enkrat en lahek porod, ker dvojen maraton že imam za seboj

; v drugo sicer malo boljše, ampak vseeno

.
Slabosti zelo malo oz. skoraj ni; se pa pojavijo predvsem ko sem "naokrog", npr. ko hodim se vozim, itd. . Če sedim, sem za računalnikom ali doma je boljše.
Belja, vidim da imaš ti tudi že dva otročka. Koliko pa sta stara?
Sem pa vesela da se tudi kakšna starejša nosečnica
82ka med nami najde, ker po mojem sem jaz tudi bolj v zgornji polovici po starosti, sem tudi že v drugi polovici 30ih

in očitno bova imela oba z

novembra rd...