IZVIRNO SPOROČILO: Button
Edino kar me je malo razočaralo je bil negativen test toksoplazmoze. Ne vem, če poznam katero punco, ki že ne bi bila okužena pred nosečnostjo... Ampak najbrž to tudi ni taka reč
...
Jaz sem tudi negativna. Vidiš jaz pa imam kontra izkušnje sploh ne poznam primera, da bi bila katera pozitivna. Sem se že spraševala, če je to res tako redka bolezen pa samo paniko delajo. Jaz nekaj na novo ne bom komplicirala, ker če se do sedaj nisem okužila pa sem do 10 leta živela z mački in mačjimi mladiči, ki so se klatili samo bog ve kod. Tudi nisem ravno sterilizirala zelenjave z vrta in sadja še manj. Biftek pa je padal v ogromnih porcijah na vseh družnskih srečanjih. Temu se bom sicer do nadalnega res odpovedala... ostalo pa malo bolj pozorno kot do sedaj ampak nobene povečane panike. Žlahtnica je bila lani noseča in tudi negativna na tokso, se lastnega mačka ni želela celo nosečnost dotakniti, niti nobene druge živali. Je pa pila kokakolo celo nosečnost, ker je zdrava za otroka
Mi smo včeraj dali skoz NS in smo zadovolni z rezultati, nam je glede na rezultate vse ostale teste odsvetoval, je rekel, da hormonski test on svetuje samo v primeru, ko se verjetnos pri NS giblje zelo blizu tiste, da ti že pripada amniciteza. Drugače pa NS je trajala 45 minut (sem je vštet ultrazvok in potem njegova razlaga rezultatov). Pri njemu je pregled 70€, dobiš pa 2 sprintani slikici in pa jaz jih imam okoli 20 na usb-ključku in še en kratek par sekundni posnetek, kjer se lepo vidi utripanje srčka. Kaj več pa ni bilo možno, ker dete očitno misli, da je moja matrnica zabaviščni park variante trampolin in se je odbijal z leve na desno kot žogica skokica

Tako, da spola tudi nismo izvedeli, ker ni bilo variante pogledat.