writing-img

RE: Februarke 2016

clock-img

28.12.2015, 17:59

clock-img

samoroginja

pencil-img

10

3

La.le

glede zneska za obračun prispevkov - si napisala samo prispevke ali bruto plačo? Meni je namreč računovodja dala tabelo s prispevki, uslužbenka na centru pa mi zatrjuje da je tak znesek premajhen in da mora biti nekje okoli 830€ (bruto minimalna plača) in sem res zmedena... user posted image
za kakšno minimalno razliko pa gre, če oddam vlogo januarja (nameravala sem jo oddati 30.12.) user posted image

clock-img

28.12.2015, 20:52

clock-img

la.le

pencil-img

39

Tisto tabelo pustis prazno, ker oni pridobijo podatke sami! Na tistem obrazcu izpolnis prvo stran, na drugi strani pa samo ali si rezident, kontaktne podatke in kraj, datum, podpis.
Trajanje zaposlitve pa: za nedolocen cas, od dne odprtja s.p.

clock-img

30.12.2015, 17:16

clock-img

samoroginja

pencil-img

10

hvala La.le user posted image

clock-img

02.01.2016, 10:39

clock-img

la.le

pencil-img

39

Ni za kaj!! :)
Za tocno razliko mi pa ni znala povedat ... Sicer pa (vsaj pri naju) vsak evro prav pride!!

clock-img

12.01.2016, 11:34

clock-img

levcka

pencil-img

419

Živjo punce PODARJAM pleničke Pampers premium care za novorojenčka. Dobila sem jih v DMu pa je bil naš škrat že takoj prevelik za te pleničke. So zaprte. Prevzem možen Litija, Ljubljana in Kranj.

clock-img

19.01.2016, 21:50

clock-img

la.le

pencil-img

39

Zivjo dame :)
Samoroginja in ostale s.p. ... Sem prejela odlocbo, placevala sem skozi minimalne prispevke, pripada pa mi cca 825€ bruto.
Pojma nimam, kaj to pomeni neto, moram pa tak javit racunovodji, tako da ce kaj zvem vam se sporocim :)
Lepo se cartajte *.*

clock-img

28.01.2016, 11:56

clock-img

Piki02

pencil-img

3

In odštevamo zadnje dneve pred porodom in prihodom novega člana user posted image .. Meni se vsak dan bolj vleče in res komaj čakam, da zagledam user posted image . Kako se pa kaj ostale počutite?

clock-img

28.01.2016, 12:10

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Jaz se že komaj premikam pa imam še 3 tedne do PDP.... Groza kaj šele bo. Malemu pa itak ni vn za it. user posted image

clock-img

28.01.2016, 12:20

clock-img

Piki02

pencil-img

3

Ja, bolj ko gremo proti koncu, bolj smo okorne. Jaz imam sicer kak dan veliko energije (delam zalogo hrane za v skrinjo, tudi rogljičke....), kak dan pa samo ležim in berem ter čakam, da grem rodit. Do PDP imam pa še malo manj kot 2 tedna. Sem bila prepričana, da bom rodila predčasno (vsi v družini so), ampak se očitno user posted image nič ne mudi, tud nobenih znakov ni, da bi se porod bližal. Le moje pričakovanje user posted image

Še malo pa se bomo cartali user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem