writing-img

RE: Katere ninice mate?

clock-img

25.09.2005, 20:39

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Teja.-a je to un ta modr Max user posted image

clock-img

26.09.2005, 07:22

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pina ima pa eno lutko fantka. Ima pa enega pri nas in enega pri mojih starših - sta čisto podobna.

clock-img

26.09.2005, 09:00

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Naša triletnica ima pa sončka. Redkokdaj gre od doma brez njega, pa še takrat jo vsi sprašujejo kje ga ima. Sončka smo po prihodu iz porodnišnice obesili nad posteljico, vendar se je zelo hitro preselil v njene rokice. In sedaj sta neločljiva. Se je pa že tako znucal v teh treh letih...

Smo pa že slišali komentarje, da bo šla naša še v šolo s sončkom.

clock-img

30.09.2005, 12:58

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Najina princeska ima kužka, ki sva ji ga kupila na prvem srečanju RR-jevkuser posted image user posted image user posted image
Če kuža povlečeš za rep pa se nekaj časa sliši melodija.
Ni važno kje smo bili, dala sem ji kuža in zaspala je v trenu!!!

clock-img

02.10.2005, 23:05

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tastarejši ima opico, ki sem jo ja z dobila pred leti za rojstni dan.Tamali pa štorkljo,ki sem jo dobila po telegramu v porodnišnico.Je že fajn zdelana,ampak brez nje nikamor.ne gremo.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

06.10.2005, 11:32

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Čebelica Maja, a imate tisto Pikopoko, ki je darilo ob telegramu. Pri nas imamo 3 in še eno so mu prinesle vzgojiteljice v vrtcu. Brez Pikepoke ne smemo nikamor. So vse njegove lubice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem