Jaz sem tudi vedno vesela ko je kaj novega za prebrat
, tako da kar pišite romane
.
XSandraX res glavno da je vse ok, navadni porod ali cr, samo da se vse konča kot se mora
. Kako kaj kaže drugače; kdaj ne-pričakuješ?
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Žabinčica mislim da se je večina nosečniških tem res na fb prestavila. Meni je bilo vedno tukaj luštno, pa res smo bile fajn skupinica, vse živo smo obdelale okrog in po čez, pogrešam te čase. Tudi mene zanima kje so vse naše babe in kako se imajo.
Jaz pa nisem ljubitelj jeseni
, predvsem ta dva meseca sta mi tako antipatična. Sicer zdaj, ko imam tamalo je vse zabavno, ampak vseeno prisegam na pomlad in poletje
.
Enakoooo; trenutno ful. Ne samo tudi drugače vidim da se na nobeni temi ne dogaja kaj več na forum (na nosečniških še največ

), upam da se ne zaključi čvek čisto, bi mi po tolkih letih bilo prav čudno to..ker sem vedno vsake toliko brala, če ne ful čvekala; čeprav...kaj češ.
Jaz sicer imam zelo rada toplo, ampak jesen mi je en tak poseben čas. In ravo ti meseci so mi ful simpatični

, barve, vreme, čajčki, čas za kakšno fajn knjigo, ma vse skupaj

takšni smo "jesenčki"

.
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Trenutno imam krizo v službi, ful sem nezadovoljna in razočarana nad ljudmi. V času moje porodniške se je moja firma pridružila neki drugi in je vse na novo. Delovalo je super, zdaj pa počasi spoznavam resnico in sem ful žalostna. Moram se nekako spravit v roke, ker nima smisla, da služba kroji moje življenje v smislu slabe volje. Vztrajat in vztrajat, če ne pa iskati druge rešitve. Ekola, pa sem malo pojamrala, kot v starih časih
.
Ti kar pojamraj, zato smo tukaj-kot v starih časih

. Ne slabe volje res nima smisla bit zaradi službe. Nasploh je škoda bit slabe volje. V bistvu dokler smo zdravi, živimo v miru in imamo ves ta luksuz (ki ga dejansko imamo, ampak se ga včasih/pogosto premalo zavedamo), imamo vse razloge za dobro voljo. Seveda ne tečejo stvari vedno "gladko", vedno pridejo kakšni izzivi, slabi trenutki in dnevi; ampak smo si dolžni (sebi in našim

) več dobrih kot slabih dni in svoje življenje čim bolj približat temu da bo to res lažje-imet več dobrih in nasmejanih dni. No, pa da ne zaštrikam čist teme-se vidi da v zadnje čase malo spim in veliko mozgam

...a koristiš skrajšan del.čas; potem je mogoče malo lažje? Sicer pa kot si rekla, vse je za nekaj dobro-mogoče se pa usmeriš v kaj drugega, če tukaj res ne bo šlo.
Jaz sem po vsaki porodniški službo menjala...do zdaj. Mogoče bi jo celo tokrat tudi, nekaj malo gledam razpise...ampak kdaj drugič o tem...zdaj mi se ne da to tipkat :).
Nič grem; šibam naprej, pa se še kaj tipkamo...mogoče celo danes

.