kje pa piše da nisem tudi jaz dolenka

saj pravim v petek bi jo mogla dobit (prejšnji mesec je bila celo en dan prej), zato sem pisala četrtek-petek, potem je pa KAO prišla v soboto in KAO bila do nedelje, to je pa to

pomoje ji niso počitnice odgovarjale pri meni pa je šla drugam

ponavadi, vsakič ko grem na wc, kar teče pa teče zdaj je bil pa kak plunek dva, pa še to samo kdaj, ne vedno, ko sem šla.
Joj...slabosti. Jaz odkar sem imela bakterijo in mi je bilo slabo ves čas mi je to nekaj najbolj groznega na svetu... vse preživim slabost je pa nekaj najhujšega, da moram pa bruhat pa nočna mora se prej zjokam

kot otrok sem veliko bruhala, tako da ja. Se mi je zamerilo. Samo, ko sem bila otrok sem se ponoči vstala če mi je bilo slabo sem šla bruhat in sem bila ok in sem šla nazaj spat. Zdaj pa ma raj jokam pa se ubijam, samo da mi ni treba bruhat, pa čeprav vem da bi bilo vedno potem vse ok. Moj želodec že včasih ni dosti prebavljal, po tej bakteriji je pa še veliko huje

od kar sem nehala kadit, se je kar dosti popravilo, mi je manjkat slabo, no..samo včeraj mi je bilo pa spet ampak tko čudno slabo