06.10.2015, 09:06
3781
a ne spadate vi pod vič-rudnik?
Občina je svoja ... glede CSDja in teh zadev pa spadamo pod Vič rudnik ja ...
Tko, da ... takrat pač nism dobila druzga kot tam .. pa sem vse preklicala ... itak je tko, k sm hodila 1x na 3 leta mi ni blo problem plačvat ane ... no sj načeloma tud zdj ne, če prideš 1x in plačaš in maš kasneje zastonj .. problem je tud v tem k je ona tko nedosegljiva na čase in jo je treba lovit, tko, da prej pridem na vrsto, če grem čakat na urgenco pod blok za urgentno ginekologijo, kot pa k njej ...
Je pa nekej res, da je res ekspert in OK ... sam ma eno svojo filozofijo, tko k Pušenjak .. sj pr njemu je treba tud vsak pregled plačat, pol kasneje pa maš zastonj ane ... pa je istga mnenja, da se pr men počaka in dela na otroku, če pa pride do IMN me bojo poslal naprej .. WTF???? A ne bi oni to že prej??? Res zanimivo ..
06.10.2015, 09:17
410
Občina je svoja ... glede CSDja in teh zadev pa spadamo pod Vič rudnik ja ...
Tko, da ... takrat pač nism dobila druzga kot tam .. pa sem vse preklicala ... itak je tko, k sm hodila 1x na 3 leta mi ni blo problem plačvat ane ... no sj načeloma tud zdj ne, če prideš 1x in plačaš in maš kasneje zastonj .. problem je tud v tem k je ona tko nedosegljiva na čase in jo je treba lovit, tko, da prej pridem na vrsto, če grem čakat na urgenco pod blok za urgentno ginekologijo, kot pa k njej ...
Je pa nekej res, da je res ekspert in OK ... sam ma eno svojo filozofijo, tko k Pušenjak .. sj pr njemu je treba tud vsak pregled plačat, pol kasneje pa maš zastonj ane ... pa je istga mnenja, da se pr men počaka in dela na otroku, če pa pride do IMN me bojo poslal naprej .. WTF???? A ne bi oni to že prej??? Res zanimivo ..
Joj sramota tole naše zdravstvo. prou čakajo, da se stvari zakomplicirajo šele potem ukrepajo, banda.

nebo
...kaj pa če pride...ja pol pa neveš al je to bil
tko, da jaz sem svoji G že takrat predlagala, da bi prišla vsakič k njej malo pred O in da bi mi povedala ob pregledu iz katerega jajčnika bo O - zarad tega, ker takrat k je iz desnega je brezveze karkoli delat na otroku, ker lahko pride do IMN .. no in je rekla da pač ne ... nikakor ... potem sem pa razmišljala kok bi me to tud finančno pršlo ...
čeprou če me že ni dala na laparo bi mi vsaj to lahko 'poklonila' ... ampak smo že spet pri našem super zdravstvu
in je to to
No, pa sej morm priznat, da je OK in ekspert ... sam mal preveč je na čase škrta s temi zadevami, da bi kam naprej poslala - ne morm odmislt, da me ni poslala na laparo
mislim, nimam komentarja. Al so te storitve tok nadstandardne?glede na to, da te po izvenmaternični ni poslala naprej kar dvomim, denarja pa lahko zapraviš cel kup za nekaj kar ti v bistvu pripada zastonj. Sicer pa....a ni tko, da en ginekolog v tvoji občini te itak more vzet?