haha.. Meni je v zlo mladih letih počil kondom, ja ja..tista prva leta sexanja

nočna mora in od takrat SOVRAŽIM KONDOME, enostavno samo misel na to me odbija

pa še tista guma, pa tud če je dovolj "morja" tam dol, ma se mi zdi da me je vedno še 1 dan vse peklo - pa sem uporabljala (je uporabljal) tiste EXSTRA posebne kondome, ker tisti lateks al kaj je - to mislim, da sem imela alergijo, ker to me je pa še 3 dni vse peklo spodaj

No saj pravim, jaz sem tudi pristaš tablet (10 let veliko pove).. Pa priznam nisem nikoli NE zaupala tabletom, glede tega sem zelo natančna celih 10 let sem jih jemala ob točno določeni uri, zeloooo redko kdaj sem ga vzela kakšno uro kasneje (če jih ravno nisem imela pri sebi). Kar se tiče partnerjev, sem imela pa tako eno dolgo zvezo za drugo, tako da ni bilo nobenega "nepoznanega" vmes da bi se morala česa bat

P.s. no saj če bi vedla da bo tako težko ratat

bi že zdavanj vrgla tiste kondome v smeti

samo saj pravim, pač moj je zelo NATANČEN povsod in vse mora imet PLANIRANO..jaz sem pa kontra "v izi" plani? Am..neee.. Jaz sem tista exstra posebna, ki obožuje tisto kar NI V PLANU

sem spontana, tko da vsakič ko sem pomislila, "jooj pol ko bo najbolj bo pa spet tisti kondom omenil" ma vse mi je dol padlo, tako težko sem se spravila sexat..pa cel začetek, sem samo razmišljala "kako bi ga pozabila" pa saj pravim, ne zaradi otrok, ampak zato, ker mi je kondom ves užitek pobral

pa tud mogoče to, prov un ČUDEN občutek sem imela "on me pa noče" ... "on si nebo nikol upal imet otrok z mano...on samo govori"...