IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
Kaj te pa daje?
Puberteta hahah... čak..ne ne to je že mimo..no mogoče jih pa lahko doživimo več
madjanca če se spomniš kakšnega dobrega načina za presenečenje sporoči, ker jaz bi to tudi rada malo drugače povedala...
Jaz sem pri bivšem nardila juho .. notr pa same pluske - namreč sm zagledala, da prodajajo take nudlčke v obliki pluska

in sm notr nametala in mu postregla za jest ... pa na začetku nč ni zakapčiu ... pol pa tko k je jedu, pa on 'a so to notr pluski' in jaz da ja .. pol se je zavedu ... sam on je biu itak mal 'čudn' in sj je biu vesel....samo drug dan mi je pa eno tok nizko prbil, da sm mislla, da ga bom vrgla čez balkon

sej ni čudn, da nism dolg časa zdržala pol z njim ... sprašujem se samo, kako mu je uspelo, da dokler nism zanosila, da je biu še dokej normaln, pol pa k da bi gledala čist enga druzga človeka .. od njegouga kolega sm pa zvedla ( bla sm noseča nekje pol leta ), da je prbiu, da sem zdj samo njegova in da lahko počenja kar želi, ker ga itak ne bom pustila in bla sama z otrokom - na, pa se je zmotu

On pa taka gnida k je, že eno leto ni svoje lastne hčere ne poklicu, ne vidu, nč od nč...še za RD ji no čestital...da ga ni sram