IZVIRNO SPOROČILO: katjesss
Janchek81 kaksne super O teste mas ti to? Hja jaz danes spet zacnem z O testi, me zanima, ce bo ta mesec kaj bolj jasnega pokazalo..
Hjoj punce, a se se katera bori z migrenami, mene ravno spet grabi, ravno sem imela malico in prav upam da bo kaj od tega ostalo v meni, ker mi je tako slabo. Ne vem kaj bom potem, ko bo enkrat ratalo kaj, kako bom to prezivljala..
Če se spomnete jih je Everest kupila preko e-baya, ker pri nam nimajo točno teh .. to so CB ovulacijski testi, ki merijo poleg LH hormona še hormon estrogen

Tko, da pol sploh vidiš, a ovuliraš al ne ... sm pa kr preštudirala že navodila

no ja, za moje pojme niso lih bli takoj razumljivi, ker so digitalni .. in če je prazen krogec pomeni, da ni O in lahko test opravljaš anslednji dan ponovno ( je super, ker je z jutranjim urinom ), če test pokaže utripajočega smajlija pomen, da se O bliža in lahko test ponavljaš v roku 12 ur, ko pa smajli NE utripa pa ne morš pol 7 dni več delat testa, ker pač pomeni, da bo čez 12 ur nastopila O .... pa pol sm brala kako pač se jih utika notr v tisto kaseto pa bla bla

ubistvu, upam, da mi bo vse tko pokazal kakor treba, če ne, pomeni, da potem al ni O al pa ni hormona estrogen ... sej ne me zdj zadavt, sam nism se tok preštudirala o tem hormonu ( estrogen ) ....
JOj nehi z migrenami

jaz jo imam ponavad pred prihajajočo

, ta mesc jih začuda nism mela .... mam pa vsaj enx mesečno ornk migreno

takrt mi pomaga samo Aspirin migran in vedno se morm uležt...