writing-img

RE: Bodoče nosečke II

clock-img

07.12.2015, 09:53

clock-img

madjanca

pencil-img

769

ja ker je mogla, ker sm mela ubistvu tretjo močno user posted image v 30ih dneh in so mogl pogledat, zakaj kr teče in teče...

jaz sem svojo menjala, čakam konec januarja, da opravi prvi pregled in mi najprej poda drugo mnenje za prejšnje recepte in vse...

clock-img

07.12.2015, 10:08

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

ja ker je mogla, ker sm mela ubistvu tretjo močno user posted image v 30ih dneh in so mogl pogledat, zakaj kr teče in teče...

jaz sem svojo menjala, čakam konec januarja, da opravi prvi pregled in mi najprej poda drugo mnenje za prejšnje recepte in vse...

Pred M in med M tudi meni ni našla jajčnika ker je blo vse tako zamegljeno videti (mela sem pa vmesne krvavitve po O. Zato sem mogla še enkrat ko sem nehala krvaveti. Je pa res da ni blo prijetno ko je notri šarala da bi jajčnik našla.

clock-img

07.12.2015, 10:31

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Jaz danes mojo pokličem za kontrolo,joj če me ne naroči pa iščem drugo..

clock-img

07.12.2015, 10:52

clock-img

mana12

pencil-img

190

foxy_cat upam, da bo zdaj po pregledu in tabletah vse ok. Pri tebi madjanca tudi. Držim pesti za obe.

Janchek81, zanimivo, da je možno imeti tako pozno O, ali imaš tudi M potem pozno, ali cikel normalno traja?

clock-img

07.12.2015, 10:54

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

foxy_cat upam, da bo zdaj po pregledu in tabletah vse ok. Pri tebi madjanca tudi. Držim pesti za obe.

Janchek81, zanimivo, da je možno imeti tako pozno O, ali imaš tudi M potem pozno, ali cikel normalno traja?

Joj upam da bo ta mesec ratalo porkas..

clock-img

07.12.2015, 11:09

clock-img

mana12

pencil-img

190

Tudi jaz upam, da bo user posted image

clock-img

07.12.2015, 11:18

clock-img

madjanca

pencil-img

769

hvala... upam, da sem dobro nastavla miklavžu pa da bo božiček kako dobro novico prnesu ;)

clock-img

07.12.2015, 11:28

clock-img

mana12

pencil-img

190

Hehe, dobro da imamo dobre može user posted image

clock-img

07.12.2015, 11:40

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Cikel mam med 27 in 30 dni .. zdj dva mesca zaporedoma sem imela na 27. dan ... ja, vse je možno user posted image Bom vidla kako bo test kej jutr pokazu user posted image

clock-img

07.12.2015, 12:05

clock-img

mana12

pencil-img

190

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Cikel mam med 27 in 30 dni .. zdj dva mesca zaporedoma sem imela na 27. dan ... ja, vse je možno user posted image Bom vidla kako bo test kej jutr pokazu user posted image

Potem v bistvu nič kaj daljši od normalnih, pa tako pozne O...mogoče pa se tudi jaz motim o tem, kdaj naj bi jo imela. user posted image To pa je res že vse skupaj zelo zanimivo. Kdaj pa so ti prejšnji testi kazali, da bi jo naj imela? Si tudi sama imela takrat kakšne znake, izcedek, špikanje...?

clock-img

07.12.2015, 12:17

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Potem v bistvu nič kaj daljši od normalnih, pa tako pozne O...mogoče pa se tudi jaz motim o tem, kdaj naj bi jo imela. user posted image To pa je res že vse skupaj zelo zanimivo. Kdaj pa so ti prejšnji testi kazali, da bi jo naj imela? Si tudi sama imela takrat kakšne znake, izcedek, špikanje...?

Ma uni tapocen testi so mi kazal nekje na 14. dan, da je bla testna mal manj vidna kot kontrolna, da bi pa mela res iste barve pa nism mela nikol ... kar me je vedno zmotil je to, da je blo pač treba un tapocen test delat popoldan oz. ne sme se dat jutranjega urina, tukaj pa je potrebno test narediti z jutranjim urinom... prejšnji mesec sem imela špikanje v jajčnikih ( kot danes ) 20. dan, jaz sem pa mislila, da je to 8 dan po O in da se lahko kaj dogaja, opažam, pa da se je zgleda začela O ... sluz ... hm, prejšn tedn en dan sm mela sluz tkole med službo, tisto vlečljivo, ampak zvečer med sexom je blo vse suho user posted image tko, da ... bom vidla jutr kaj bo test pokazal in če bo neutripajoč smeško to pomen, da bo O nastopila v roku 12 ur ... in sm ves ta čas mela pozno O, kar sva pa midva sfalila pač user posted image

clock-img

07.12.2015, 12:28

clock-img

mana12

pencil-img

190

Zanimivo res, potem se sploh ne gre zanašat na sluz, špikanje, mogoče to sploh ni to. No ta mesec sem jo jaz imela tam okrog 14. dne (kot naj bi bila O), samo sem jo potem včeraj spet opazila, čeprav dvomim, da bi bila tako pozna. To bi bilo pa res že grozno čudnouser posted image . Upam, da je nisva tudi midva zamudila user posted image . Sicer se trudiva kar vedno na vsaka dva dni, samo vedno ne gre user posted image .

clock-img

07.12.2015, 12:43

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Zanimivo res, potem se sploh ne gre zanašat na sluz, špikanje, mogoče to sploh ni to. No ta mesec sem jo jaz imela tam okrog 14. dne (kot naj bi bila O), samo sem jo potem včeraj spet opazila, čeprav dvomim, da bi bila tako pozna. To bi bilo pa res že grozno čudnouser posted image . Upam, da je nisva tudi midva zamudila user posted image . Sicer se trudiva kar vedno na vsaka dva dni, samo vedno ne gre user posted image .

Če sta skoz pridna na dva dni, pol nimata kej zgrešit ... midva sva zafrknila vse mesece, da sva pol po O na vsak dan oz. prejšn mesec sva se držala do 15. dne na dva dni, pol sva pa kr vsak dan, ker nama je pasalo, zdj se pač zadrživa ... tko, da bomo vidl kako bo .... me pa res zanima ali je tako pozna O ali ne ... pa naslednji mesec ( če nama ta mesec ne uspe ) si bom kupila ponovno te teste, ker so res super .. sicer so dragi, ampak vseeno ... sem rekla, da ne bom riskirala in bom bolj pozorna na to O ... npr 1 uro nazaj sem na wcju spet opazila to vlečljivo sluz ... tko,d a lahko, da je res tok pozna O ... pa joškice me bolijo pa spodej čutim jajčnike ...user posted image

clock-img

07.12.2015, 12:58

clock-img

mana12

pencil-img

190

Držim pesti, da je to to user posted image user posted image

Ja trudiva se, samo včasih nama ne rata, pa kaki dan preskočiva user posted image , no upam, da je vseeno nisva zgrešila. Ni se še vlila, tak da je upanje user posted image

clock-img

07.12.2015, 13:04

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Ja trudiva se, samo včasih nama ne rata, pa kaki dan preskočiva user posted image , no upam, da je vseeno nisva zgrešila. Ni se še vlila, tak da je upanje user posted image

Kdaj je ti NE pričakuješ?

clock-img

07.12.2015, 13:08

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Janchek81 katere O teste ti uporabljaš?
LP

clock-img

07.12.2015, 13:09

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Janchek81 katere O teste ti uporabljaš?
LP

Clear blue ovulation test ... ki meri 2 hormona - estrogen in LH ...
spodaj link:
https://www.google.si/search?q=clear+blue+ovulation+test&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiItIPc28nJAhWLXBQKHezlB_0Q_AUIBigB#imgrc=6itOoiHqFPOQkM%3A

clock-img

07.12.2015, 13:11

clock-img

mava1975

pencil-img

402

super, hvalaaaa

clock-img

07.12.2015, 13:12

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

super, hvalaaaa

Ti lahko povem, da so najcenejši na ebay.de user posted image sem že vse pregledala ... pri nam se jih ne dobi ...
Če dobiš kje da je 20 testov za 30€ pa javi user posted image

clock-img

07.12.2015, 13:13

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Ti si res pridna in fajn punca, hvala ti. Ja bom tekom tedna pogledala, čeprav imam ta teden norišnico, če najdem kaj bolj ugodnega ti javim, se počasi pripravljam na februar....user posted image

clock-img

07.12.2015, 13:14

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Ti si res pridna in fajn punca, hvala ti. Ja bom tekom tedna pogledala, čeprav imam ta teden norišnico, če najdem kaj bolj ugodnega ti javim, se počasi pripravljam na februar....user posted image

Rada pomagam, če le lahko ane ... pa roko na srce so res super testi, ker se ne smeš ozirati na črtice, ampak samo na digitalni izpis ... in so 1A ... res pa je, da so dragi, ampak so vredni svojga denarja user posted image

clock-img

07.12.2015, 13:29

clock-img

mana12

pencil-img

190

Danes je 28. dan user posted image

clock-img

07.12.2015, 13:30

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Danes je 28. dan user posted image

Uuuu ... še mal, še mal user posted image

clock-img

07.12.2015, 13:32

clock-img

mana12

pencil-img

190

Vem ja... samo tako težko čakam user posted image , sploh ne morem odmisliti

clock-img

07.12.2015, 13:39

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Vem ja... samo tako težko čakam user posted image , sploh ne morem odmisliti

Ooo vem kako ti je oz. vse pomoje vemo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem