uff. ste se razpisale
no da še jaz malo apdejtam...
kar se tiče žuranja,... nima noben od naju več(zaenkrat) potrebe po tem, jaz grem parkrat na leto, ko on dela. On se dobi s kolegi kdj pa kdaj, ampak imam srečo ker ni nek hud pristaš pitja, tako da me ne skrbi, da bi kakšno bedarijo naredil. Itak sva pa že zelo dolgo skupaj in sva tudi vse ČE debate skozi dala večrat in mislim, da če ga kdo želi srat okol, lahko to dela tudi trezen... ampak imam filing, da si midva z leti vedno bolj zaupava. Nikoli pa ne veš kam zveza pelje, sem slišala že tolko grdih zgodb, razhodov, ločitev navidezno popolnih parov, da sem včasih prav ponosna nase, da mi take bedarije ne hodijo po glavi, mojemu pa (pomojem) tudi ne. Lahko me pa kdaj razočara, nikoli se ne ve...
Sicer pa... včeraj je bil moj 10. dan po ET, rjav izcedek in totalno mehke, neboleče joške... valda sem puško vrgla v koruzo in klicala zdravnika, da grem danes delat in da ni ratalo. Danes zjutraj (11.dan) sem naredila CB, in ker sem že totalno zblojena od teh postopkov in čakanja se mi je zdelo, da si le domišljam plus in sem vrgla test v koš in šla delat.
V službi me je vedno bolj začel bolet križ, trenutno me boli na polno, parkrat me je tako špiknilo v jajčnikih, da me je do glave gor zabolelo, in občutek sem dobila da me pečejo joške... Po službi pridem domov in iz koša potegnem test, kjer je črtica kar konkratno vidna. Ni debela, je pa... Sledi spet krvavi izcedek in panika..
Glede na to, da se je prejšnja nosečnost začela enako z izcedki, končala pa s spontanim splavom, nisem preveč optimistična, ampak očitno se nekaj dogaja... Prejšnjič so me namreč konkretno bolele joške, tokrat me nič... tako da sem bila 100% da ni ratalo.
Jutri grem po nov test in ga bom naredila v četrek zjutraj , v petek, ko je 14 dan, pa na krvnega, če se ne vlije... po eni strani sem ful vesela, ker sem videla plus, po drugi se pa sprašujem zakaj pride do vgnezditve potem pa konec... In če se tokrat spet slabo izteče, sva že odločena da greva od Reševih stran. Tako surovega in hladnega odnosa si pomojem ne zasluživa...
Adelle sej sem vedela, da te bodo počasi začeli prsti srbet... veš kje je še 5.11.