IZVIRNO SPOROČILO: cebelica321
Pozdravljene zanima me če je katera imela med nosečnostjo probleme z vnetjem...namreč sama imam rumenkast in grudast izcedek srbi ali peče me pa ne....V lekarni mi je sicer dala samo canesten kremo drugega pa ne.....ampak stanje je mogoče en dan malce boljše potem pa zopet isto....V četrtek imam pregled bom pa tudi g. omenila...ta vnetja so res nadležna in se kr malo bojim da nebi to škodovalo plodu....
cebelica321 ja, v prejšnji nosečnosti zelo pogosto, močan izcedek, včasih pa tudi "špikanje" v nožnici. kadar sem imela le izcedek, sem uporabljala vaginalete natrijev tetraborat (malo ščisti, po parih dneh je ok), kadar je bilo prisotno še špikanje pa canesten vaginalete. ponavadi sem le poklicala v ambulanto in mi je kar sestra povedala, kaj narediti, oboje pa se dobi v lekarni brez recepta. največ proti vnetjem pa sem naredila z "dieto" - brez sladkorja, belega kruha, belih testenin itd.
luna2803 to tudi mene malo skrbi, ker hčerka marsikaj prinese iz vrtca, pa še jaz se vedno nalezem. ginekologinja mi je rekla, da če ne vem, če sem to prebolela v otroštvu (drugače si imun), potem jo moram takoj poklicati, ko bom v stiku z obolelim, da me pošlje na infekcijsko. je pa menda najbolj nevarno za otroka v prvem trimesečju.
punce, jaz sem bila pa včeraj na nuhalni!

videla malo bibo, vse v redu z njo, zrasla je, lepo se razvija, nuhalna svetlina v redu, tudi spol je že povedala, ampak naj še ostane skrivnost zaenkrat ... no, pa še slabosti in kislina in vse ostale nevšečnosti so izginile. končno lahko malo zadiham