IZVIRNO SPOROČILO: Ribica **
...No, razen če imaš dansas za sosedo in so vsi otroci zdravi
...
Ha, ha, ha...

Sem se prav nasmejala. Jaz tukej neki šimfam "naše", smo pa sami na četrtem
Peš do P je kar huda. Jaz sem šla samo od parkirišča (je malo dlje enkrat parkiral), pa je verjetno zgledalo kar hecno mimoidočim, ko sem tista dva popadka predihavala.
Kako pa to, da si ti mislila iti čim kasneje v P, glede na to, da razmišljaš o EA? Sem mislila, da je potem treba priti dokler nisi odprt 4cm, če ne ne dajo EA?
Pia, upam, da si se hecala tisto s posteljico - da sem ti jaz dala zeleno luč. Ker res nimam namena biti "prepametna" za vsako reč.

Je že res, da sem že 3x rodila, samo še zdaleč ne mislim, da je moje mišljenje in tisto kar sem jaz doživela edino pravilno in merodajno. Sem pa zelo vesela, če kateri moje izkušnje ali nasveti pridejo prav

.
Suzika, da so ti tik pred porodom hlače izpred nosečnosti prav?! Kako je to sploh mogoče. Kake pajkice tudi jaz še nase navlečem - ampak morajo biti elastične in pas dol zaviham. Kakšna suhica moraš to bit!
Kaj se bo pa zgodilo, če se ti bo začela akcija pred dogovorjenim CR? Boste šli vaginalno ali boš imela vseeno možnost CR? Ker po tvojih besedah, kako te že vse tišči in si v pripravljenosti, jaz ob vsakem tvojem javljanju pričakujem, da se nam boš pohvalila z lepimi novičkami
Včeraj zvečer sem šla na lulat in tik ko sem potegnila vodo, sem v WCju videla nekaj rjavkasto-belega, velikosti oreha. (Ampak sem samo lulala

.) Samo sem že potegnila vodo in nisem mogla zadeve pobliže pogledat. Takoj sem pomislila, če je bil to mogoče čep, ki se mi je odluščil?? In sem potem za vsak slučaj, če bi mi ponoči voda odtekla, vzela tamali nepremočjivo podlogo, ki jo ima na postelji in jo naštimala sebi. Ponoči, pri enem od mojih budnih stanj, pa zatipam, da imam čist mokro zraven mene. Mi ni bilo nič jasno - kako mi je to voda odtekla, da nisem nič čutila? Pa kako čudno mi je odtekla, da jaz nisem mokra ampak vse zraven mene pa je

Potem sem pa pogruntala, da se je tamala polulala! (Odkar je brez plenice tudi ponoči, se ni še niti enkrat v posteljo polulala, ko ji pa vzamem podlogo, pa takoj spusti lužico

)