18.02.2016, 11:31

3781
Lahko tole malo bolj razložiš? Tut js se borim z migrenami, ravno včeraj sem imela tako, da sem mislila, da me bo kap, še danes sem smotana. Pa prejšnji teden isto, se mi zdi, da so čedalje pogostejše

Pomoje da je mislila, da je potrebno piti dovolj, se prav dnevni vnos tekočine ...
Drgač pa pr men magnezij tud milo migreno ni mogu pozdravt

DRgač mojamiška za ornk migrene obstajajo tableti prav za migrene - zdej clo ene nove na nivoju Lekadola - men so sicer pomagal, ampak mal kasnej kakor npr Aspirin migran ...
Migrene so sux .. ne morm drgač povedat .. najbolj pri migreni pa je, da se vzame tablet ali proti bolečinsko zadevo še predn se to razboli ... najbolj naravno zdej pri vsem tem so pa EO olja ...

18.02.2016, 11:38

410
Pomoje da je mislila, da je potrebno piti dovolj, se prav dnevni vnos tekočine ...
Drgač pa pr men magnezij tud milo migreno ni mogu pozdravt

DRgač mojamiška za ornk migrene obstajajo tableti prav za migrene - zdej clo ene nove na nivoju Lekadola - men so sicer pomagal, ampak mal kasnej kakor npr Aspirin migran ...
Migrene so sux .. ne morm drgač povedat .. najbolj pri migreni pa je, da se vzame tablet ali proti bolečinsko zadevo še predn se to razboli ... najbolj naravno zdej pri vsem tem so pa EO olja ...
Js uzamem takoj k začutim pa mi ne pomaga, vzamem nalgesin 250 al pa 550 pa mi ne prime, sam želodec me boli, sama tekočina tut nebo preprečila migrene če si nagnjen k temu. Je pa to tut dedno, moja mami je mela isto, še v hujši obliki, probala vse možno pa nič pomagalo, enostavno mora minit, sam ko morš bit cel dan v službi in bult v računalnik je to hudičevo teško.