IZVIRNO SPOROČILO: Inod
Vesela za vse vas, ki ste skoraj že pri nuhalni, nekateri pa (tako kot noname) še vedno čakamo na prvi pregled...upam da bo sreda hitro tukaj
.. že malo nestrpno pričakujemo.
Imam pa sama velike probleme s pritiskom; že pred nosečnostjo je bil zelo nizek, zdaj pa nevem kako sploh uspem na nogah obstati :(
. Glede trebuška smo na istem, po obroku postane velik kot ena žoga, tako da tudi že težko skrivamo in nevem kako bomo še lahko cel mesec.
Tako da gremo zdajle na sprehod.
Lep sončen pozdravček vsem ;)
Hej, hej nosečke..
Inod, točno tako se tudi jaz počutim.. kot balon, ki ga bo kmalu razneslo po vsaki hrani.. mami je zadnjič strmela vanj kot sokol, meni je bilo pa tako zelo nerodno pri tem njenem rentgenskem pogledu. A kaj čmo.. na novičke bodo morali še malo počakati, ker tudi mi še čakamo na pregled. Danes smo ga celo iz 14.4. prestavili pa 18.4.

..no, pa saj to je kmalu. Takrat bom že v 9.tednu.
Kar se tiče pa pritiska sem pa ravno tako na istem. Že prej nizek, zdaj je pa nenormalno nizek..

..in občasno še slabosti, ajajaaaj.. bi najraje kar zamenjala želodec. Podoživljam študentska leta, ko smo popili kak dcl preveč in te je drug dan zvijal orng maček. No, sam, da za razliko od takrat, mi zdaj ni potrebno iti na žur.
Skratka... veselim se že pregleda in prav tako se veselim z vami vseh vaših prijetnih izkušenj.
Pa še to.. A je morda kakšna nosečka iz štajerskega konca? Se lahko do novembra dobimo na kakšnem čajčku.
Želim vam prijeten konec tedna. Uživajte v novih izkušnjah.