writing-img

RE: II pričakujemo APRILA 2016

clock-img

08.04.2016, 09:20

clock-img

Pelkaa

pencil-img

121

Joj punce, jaz sem kot slaba nadaljevanka. Test bom delala jutri (domov pridem namreč popoldne), ker bi ga rada delala z jutranjim urinom.
Je pa stanje nespremenjeno. M še vedno ni, tako da jutri se bo vse zvedlo user posted image

clock-img

08.04.2016, 10:12

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

Mene tudi ni na seznamu, 25.4. sem za napisati.

Pelkaa, daj noooo, veš kako me čakamo ta plusek, da bo malo pozitive user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2016, 12:32

clock-img

ela23

pencil-img

192

Joooj, Pelka, občudujem tvojo vzdržljivost. mene že sedaj prsti srbijo pa imam še nekaj dni do pričakovane user posted image . Držim pesti, da bo jutri na našem seznamu zeleno ime. user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2016, 13:07

clock-img

Damuš

pencil-img

506

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

Joooj, Pelka, občudujem tvojo vzdržljivost. mene že sedaj prsti srbijo pa imam še nekaj dni do pričakovane user posted image . Držim pesti, da bo jutri na našem seznamu zeleno ime. user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da je Pelka napisala, da ni doma. In da tu kjer je, nima blizu lekarne in ne more do testa. Nekako neprostovoljno čakanje.
Pa smo dobile recept, kako počakati, da ti izostane M in šele potem delati testuser posted image

Pelka, ti kar jaz povem, da si noseča. Ni treba testa kupovat user posted image

clock-img

08.04.2016, 13:19

clock-img

Damuš

pencil-img

506

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Pelkaa

Evo moj update: sem še vedno v igri, čeprav ne vem kako dolgo. Ponoči me je zbudu krč v trebuhu, tako da samo čakam user posted image

A se meni samo zdi, ali te res ni na seznamcku? Kdaj pa je ne pricakujes? Navijam, da so to vgnezditveni krci user posted image

Jaz se iz prve nosečnosti spomnim, da sem tudi imela krče.

clock-img

08.04.2016, 14:37

clock-img

Niara

pencil-img

23

Punce zivjo! Tudi jaz sem po dveh letih nazaj na RR 😉 Zopet je cas za akcijo! 1.krog, ne pricakujem je 18.4., imam pa ze hcerkico 😃

clock-img

08.04.2016, 15:05

clock-img

itaMara

pencil-img

78

Živjo, je imela še katera situacijo slabega spermiograma? In kako sta se uspela rešit te nadloge? Pri nama ni in ni izboljšanja...iščem 'čudežen recept', da bodo imeli vsaj pri IVF kaj za porabit user posted image

clock-img

08.04.2016, 15:13

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Nisca se tako dalec.. ampak sem slisala en nasvet, ce pa je kaj na tem pa ne vem. Baje ucinkuje uzivanje paradiznika user posted image

Malo za salo, malo za res.
Zelim pa, da vama nekako uspe in seveda da bo kdo imel kaksen nasvet, ki dejansko bo koristen..

clock-img

08.04.2016, 15:42

clock-img

Pelkaa

pencil-img

121

Ja res ni težko čakat, če me nič ne mami :). Sem pa zelooo živčna kaj bo...upam da zdržim do jutri :)

Drgač pa za spermiogram so v lekarni ene kapsule, sam mi je zdaj ušlo ime z glave. Ampak načeloma naj bi bile precej učinkovite.

clock-img

08.04.2016, 15:43

clock-img

itaMara

pencil-img

78

Moj je že eno leto na Profertilu, pa ni spremembe user posted image

clock-img

08.04.2016, 23:23

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Ta mesec bo pri nas rdec... saj pravijo, da je upanje dokler ne pride M, ampak do moje je se en teden pa so ze vsi znaki, kako bo prisla. Tako, da le odstevam se lahko...

clock-img

09.04.2016, 02:27

clock-img

Allstar

pencil-img

611

user posted image user posted image user posted image APRIL user posted image user posted image user posted image

2.4.
user posted image Allstar, 6. krog, 0 otrok user posted image

7.4.
user posted image Katriss, 9.krog, 0 otrokuser posted image
user posted image Tuttifrutti, 16. krog, 0 otrokuser posted image

8.4.
Pelkaa

10.4.
user posted image mava1975, 4. krog po SSuser posted image

11.4.
Daise, 3. krog, 0 otrok

12.4.
Pikapoka1980, 0 otrok

13.4.
ela23, 13. krog

16.4.
madjanca, 10. krog, 0 otrok

18.4.
mojamiška
Niara, 1. krog, 1 otrok

20.4.
itaMara, 26. krog, 0 otrok

23.4.
Tara90, 12. krog, 0 otrok

24.4.
Sareta88, 1. krog, 0 otrok
pikapoka pika, 3. krog, 2 otroka

25.4.
Ashatan, 3. krog, 2 otroka

26.4.
Mota, 1. krog, 0 otrok

28.4.
mimi_ka, 10 krog, 1 otrok

xx.4.
Bibaleze, 3.krog, 0 otrok
Damuš, 2. krog, 1 otrok

user posted image user posted image NAVIJAČICE user posted image user posted image
..noname.., mimi_ka, Katte,

clock-img

09.04.2016, 07:39

clock-img

Pelkaa

pencil-img

121

Dekleta moja. Naš april je danes še bolj zelen. Zagledali smo 2 moooooočni črtici :). Nisva še dojela ampak, če bo vse po sreči nam bo letos praznični december prinesel najlepše darilo user posted image

clock-img

09.04.2016, 07:41

clock-img

Sareta88

pencil-img

169

Pelkaa waw, bravo, super! Kako lepo! Čestitam! Ekola seznamček postaja zelen in naj se ne spreminja več user posted image

clock-img

09.04.2016, 08:14

clock-img

ela23

pencil-img

192

Pelkaa, lepa novica me je pričakala zjutraj. user posted image user posted image user posted image

Naj se zeleni trend nadaljuje. user posted image

clock-img

09.04.2016, 09:21

clock-img

tuttifrutti

pencil-img

49

Iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2016, 09:42

clock-img

Allstar

pencil-img

611

Pelkaa čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image

Držim pesti še za ostale punce user posted image

clock-img

09.04.2016, 09:45

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

Pelkaa čestiiiitkeeee! user posted image mislim, da smo vse kar slutile ta tvoj plusek user posted image vso srečo do konca

clock-img

09.04.2016, 10:05

clock-img

..noname..

pencil-img

713

Pelkaa čestitamuser posted image user posted image user posted image

Smo vedele, da se nekaj dogaja pri tebi. Res čudovito. Uživaj v nosečnosti in daj ti lepo mineva.

clock-img

09.04.2016, 10:08

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Juhuhuuu cestitkeee user posted image user posted image user posted image

Torej vgnezditveni krci res obstajajo :)

clock-img

09.04.2016, 12:34

clock-img

Pelkaa

pencil-img

121

Hvala punce user posted image . Držim pesti, da boste tudi ostale čimprej zagledale plusek.
Madjanca krči pa očitno res obstajajo, ampak so veliko bolj intenzivni v jajčnikih. Vsaj pri meni me pogosto kar krepko zbode v desnem jajčniku.

clock-img

09.04.2016, 12:41

clock-img

Amour

pencil-img

311

Tudi mene so takrat, ko sem zanosila, tik pred pričakovano M bolj boleli jajčniki kot sicer. Oz. več dni prej že, skoraj kot v času ovulacije (običajno vem za ovulacijo, ker me res bolijo jajčniki). Če ne bi takrat ena v drugem kontekstu napisala, da so jo boleli jajčniki, ko je zanosila, in če ne bi imela res lepe lepe kože, ko bi že morala dobiti M (običajno imam pred M nekaj mozoljčkov), ne bi verjela v tisto švohceno črtico na FS testu. Tako pa me je mož prepričal, da delam test na zadnji dan ciklusa in je bila seveda črtica primerno švohcena (a še vedno tam user posted image )

In tudi čisto običajne PMS krče sem imela, tudi nekaj tednov po plusku še. No, danes smo začeli 28. teden oz. 3. trimesečje, tako da ni več daleč do konca ...

Pelkaa, tebi pa iskrene čestitke in srečno do konca user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Amour -- 9.4.2016 12:42:50 >

clock-img

09.04.2016, 12:54

clock-img

ela23

pencil-img

192

amout, sedaj si mi pa vlila upanje. Krcev sicer nimam, vendar sem se ravno vceraj mozu hvalila, kako imam lepo kozo na obrazu zadnje dni. ;) Ko bi le bilo kaj na tem. :)

clock-img

09.04.2016, 13:09

clock-img

Amour

pencil-img

311

Hehehe, držim pesti user posted image .
Moja koža je že celo nosečnost ful lepa (tudi sicer nimam hudih težav z njo, a vseeno me v času PMS napade nekaj mozoljčkov), vendar je še bolj suha kot sicer. To je tudi vse, kar imam težav z njo.

clock-img

09.04.2016, 14:09

clock-img

..noname..

pencil-img

713

Zanimivo. Jaz sem pa ravno obratno. Nikoli mozoljev, ko sem zanosila sem jih pa imelauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem