IZVIRNO SPOROČILO: madjanca
Jajaja.. hophop.. vse mora bit zeleno!
Jaz sem vceraj sla malo po trgovinah in ko sem bila ze z doma sem si naredla se zalogo testov.. pa me zanima, je katera imela ze kdaj od Pic-a? Upam, da se nisem zafrknila. Prodajalka mi je rekla, da je toliko zanesljiv kot baby check...
Madjanca, jaz nimam izkušenj s tem,i testi. V bistvu jih imam samo z Viola testi in CB. Imam sicer doma še First sign duo, ampak jih še nisem uspela preizkusit

.
Jaz sem pa včeraj tamalo peljala k zdravniku in sem v roku ene ure videla 2 družinici z dvojčki. sem bila kar malo presenečena, ker se mi ne zdi, da bi bilo to tako pogost pojav

.
Jaz sem pred prvo nosečnostjo sicer mela v glavi, da bi imela spomladanskega otroka, ampak nikoli tako, da bi to prav načrtovala. Pač, ko se ima zgoditi, se pač bo zgodilo. in tudi sedaj sem tega mnenja. Itak ne moreš do dneva natanko načrtovati. Ok, ene lahko ... Jaz nisem te sreče
Zadnje čase so okoli mene same nosečnice. Sej ne da me moti ... ampak res jih še nikoli ni bilo toliko. Si prav predstavljam kako težko mora biti, če si želiš otročka, potem pa toliko nosečih okoli tebe.
Punce, tudi jaz držim pesti za vse vas - še posebej za tiste, ki se že dolgo trudite. Čim več pluskov v aprilu.