Čer!
Eve25, upam, da sem prav popravila (je prva
in pričakuješ punčko). Upam, da dobro zrihtaš tole sladkorno - verjamem, da je težko.
TejaM, si na seznamu
O vrečah za voziček nimam pojma
Imamo takegale in je super. Je notri otrok res fino zaščiten pred vetrom, mrazom... sem pa pod dete vedno dala kako dekico/flanelo, čist zaradi boljšega občutka
In ponavadi je bil notri v pajacku, podobnem tvojemu "eskimčku", Lastovica
In kaka dekica čez, imam vsak "svojo", podobno tej - vsak svoje barve
Snickers993, sem narobe razumela glede ledvic, sem mislila, da ti G pregleduje ledvica pri malemu. Naj se stanje umiri
Sem pa danes imela UZ - očitno imamo "naročeno" bolj vitko, dolgo punco
Bomo videli, če vračunam tistih 10% napake, je lohk tut bolj "kratka" in "nevitka"
Sem pa vesela, da je obrnjena lepo na glavo kot se spodobi
In da zdj približno vem,s čim me mala hobotnica suva v mehur in s čim v želodec
Zatekam (še) ne, sem v 2.
proti koncu kar zalita postala, pa nisem nič drugače delala kot pri prejšnji N ali kasneje... Trenutno kljub 13kg plusa ni sile. Imam pa (poleg že mesece trajajočih težav s trtico/medenico/nogo) zdaj težave z refluksom (spim podložena pod glavo ko...) in s hemoroidi
- sem upala, da se jim to pot izognem, pa ni uspelo... Sicer na srečo (še) ni take krize, a več, kot že delam proti njim, ne morem, tko de... upam, da se ne bo še poslabšalo.
A, posteljnina - jaz sem jo pred leti kupila v Odeji Šk.Loka, ne vem, če še imajo take zadeve. In potem v Ikei - čeprav tam pomoje že za večjo posteljo... se ne spomnim več (EMŠO nima nič pri tem, kao).
Eh, sem spet naklofala
Lep večer in miren spanec!