IZVIRNO SPOROČILO: natty23
Jaz sem že povedala bliznjim in prijateljican.Kajti poznajo mojo zgosbo in v vsakem primeru mi je ok če vedo.Me ne moti.😀
Drugace pa jaz ne vem ali bo sla na NS ali ne..ker poznam veliko primerov,ko si jim rekli da imajo 40% ali 50% možnosti,da je okvara na otroku...rodili so se pa zdravi...in brezveze sekeracija...ne vem,sem mlada in zdrava (27let)...kaj vi mislite o tem...?😀
Jaz sem bla pri obeh nosečnostih in tudi zdej bom šla.
Meni ni brezveze iz večih rezlogov:
1. da vidim pikico
2. v 1. nosečnosti sem imela zadržan splav in če nebi šla na nuhalno nebi ugotovili, ker še 2 tedna po nuhalni se ni samo sprožlo, bila brez krčev, še vsi znaki nosečnosti, na koncu so mi naredili splavoz. čiščenje v 14.tednu, da nebi bilo komplikacij.
3. rajši dam preiskave čez pa sem pripravljena na situacijo, kot pa da je šok ... je psihično lahko veliko slabše
4. da vidim pikico
Moje mnenje, ti se pa itak odločaš sama zase!
Jst vedno pravim vsak zase najbolj ve kaj je prav in kaj ne! Jst si vedno mislim svoje, če me kdo kaj vpraša, povem svoje mnenje, drugače sem pa tiho.
Jaz recimo pazim ful, in pri hrani, pijači, počivam ... tista ki ne, je njen problem. Mam znanko ki je kadila ne samo cigarete, tudi travo, ko je bila noseča in ko mi je rekla da sem edina ki ji ne teži zarad tega sm ji povedala da to ni moje delo, da je dost stara, da o tem ji lahko težiji njen fant, ker je tudi njegov otrok, ostalih pa se ne tiče!
Madonca sm se razpisala ... da nebo kera kej narobe zastopla ... nič slabega ne mislim z napisanim!!!