writing-img

Novemberčica brianna rodila mnogo prezgodaj

clock-img

26.09.2005, 12:32

clock-img

Anonimen

Novembrke obveščam da je brianna  postala mamica in sicer 24.novembra je mnogo prezgodaj, s carskim rezom, prijokal na svet njen sinček Janže.
Pogumni in močni mamici vse čestitke, malemu Janžetu, ki je po besedah mamice "pravi borec" pa čimprejšnje okrevanje. O porodni izkušnji bo brianna poročala, ko se vrne domov. 

clock-img

26.09.2005, 12:34

clock-img

dix

pencil-img

897

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

in sicer 24.novembra je mnogo prezgodaj, s carskim rezom,  

Verjetno misliš 24. septembra...user posted image

clock-img

26.09.2005, 12:39

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ja, naša draga Brianna je res rodila in sicer pravega korenjaka za tako zgodnji čas..... Pomembno je, da se oba počutita dobro in čez kakšen mesec se bo mali Janže že stiskal k mamici......

Zelo sem srečna, da se je dobro končalo, glede na to, da se je vse zgodilo prezgodaj in da sem za tega malega fantka in mamico pretočila toliko solzic, ko mi je mamica sporočila, da jo peljejo v porodnišnico z rešilcem...... Molila sem celo noč in zjutraj sem se zopet zjokala od sreče, ko mi je poslala SMS, da je mali Janže živ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da je z njima vse vredu....

Čestitke mladi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

26.09.2005, 12:44

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

huuuuuuuuuura!!!!!!!!! mi bomo tudi stiskali pesti, da bo vse ok!!!!!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

26.09.2005, 12:46

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

user posted image Veselim se z njo in imam kar solze v očeh.. Za njenega sinčka pa držim pesti.
Vse dobro še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

26.09.2005, 12:46

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Joj mene je tudi stisnilo, ko sem dobila sms, da je v bolnici.. no samo, da se je vse srečno končalo za oba.. user posted image  Kaj pa se je pravzaprav zgodilo?

Čestitke mamici in očkatu in en velik poljubček malemu Janžetu.. user posted image  Upam, da se bosta oba kmalu cartala doma.. user posted image

clock-img

26.09.2005, 12:49

clock-img

Anonimen

U, mater, no, en korak je za njima, pred njima pa še dolga pot. Naj bo čimmanj ovinkasta.

clock-img

26.09.2005, 12:51

clock-img

Anonimen

Pardon, 24.septembra!! Se opravičujem!

clock-img

26.09.2005, 12:54

clock-img

ameli

pencil-img

871

user posted image user posted image user posted image user posted image  samo, da je vs OK. Janže ti pa pridno rasti user posted image user posted image

clock-img

26.09.2005, 13:04

clock-img

Anonimen

Čestitke in veliko, veliko sreče, zdravja in veselja!

clock-img

26.09.2005, 13:24

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

user posted image user posted image user posted image  Sam da je vse QL!! ČESTITKEEE!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

26.09.2005, 13:46

clock-img

amy26

pencil-img

3072

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke mamici, sam da je vse ok

clock-img

26.09.2005, 13:58

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

OJoj, samo da je vse vredu. Držim pesti za malega borca! Mamici pa čestitkeuser posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

26.09.2005, 13:59

clock-img

Anonimen

Čestitke ter da bo čimprej doma!!!!

clock-img

26.09.2005, 14:21

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Ker poznam briannino zgodbo, sem neskončno vesela, da je z njenim sončkom vse v redu in upam, da bosta oba kmalu doma. Držim pesti za njiju!!! user posted image user posted image

clock-img

26.09.2005, 14:28

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ojoj, sploh nisem vedla, da se kaj dogaja...samo, da je vse vredu!!

Brianna čestitam in vam želim vse lepo in mali Janže naj pridno rasteuser posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

26.09.2005, 14:36

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

brianna tvoj malcek je pa res pohitel user posted image  cestitke obema in da prideta oba cimpej domov...zelim vama obilo srece in vsega lepega user posted image user posted image user posted image

Nannn user posted image

clock-img

26.09.2005, 14:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.09.2005, 14:37

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Čestitke! user posted image user posted image user posted image  Upam da se boste kmalu vsi skupaj crkljali doma.user posted image

clock-img

26.09.2005, 14:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Čestitke! Upam, da se bo kmalu javila sama in povedala, kako je z obema. In mimogrede - čudovito ime za malega!

clock-img

26.09.2005, 14:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.09.2005, 15:23

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Iskrene čestitke tudi od mene in držim pesti, da se vse lepo izteče.

Tukaj pa za tiste, ki ne veste Briannine zgodbe:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=600653 

clock-img

26.09.2005, 15:48

clock-img

malamisha

pencil-img

429

Me je kar streslo ob tej novički!

Samo da je vse ok! Bravo Briannauser posted image

M. je res oseba z velikim srcem in upam, da se ji bo to končno obrestovalo in bo kmalu lahko stisnila k sebi svojo malo štručko!

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

clock-img

26.09.2005, 17:21

clock-img

wawa

pencil-img

1260

OOOOOOOOOOOOOOOOOooo

Ena novemberka manj, vse čestitke mamici in čim hitrejše nabiranje kilogramčkov malemu Janžetu........

clock-img

26.09.2005, 17:26

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Prej sem govorila z našo Brianno in je z njo in z Janžejem vse vredu, mali borec lepo napreduje, ona pa okreva po carskem rezu..... Ne glede na vse kar je doživela, se mi je danes, ko sva govorili zdela zelo optimistična in to je zelo dober znak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za njo!!!!!

Jaz sem prepričana, da bo mali Janže že za Božič osvajal dojenčice okoli sebe...... sploh, če mu bo mami dala tiste štramplčke z jelenčki gor user posted image user posted image user posted image

Za tiste ki pa ne veste, kaj je bilo z našo Brianno: v 32. tednu se je začela odpirati in ker ni več prav čutila gibov otročka, so jo odpeljali z rešilcem v porodnišnico, kjer je s carskim rezom rodila fantka.....

Še malo pa se mu bo že mudilo iz porodnišnice domov, potem pa bo mami že morala letati z njim vsepovsod.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj ju čuvata predvsem dva user posted image user posted image ........

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem