IZVIRNO SPOROČILO: Gidll
Zivjo sotrpinke ;)
Jaz ze tudi prav komaj cakam da vidim svojo puncko
Me pa zanima ce se je se pri kateri pojavil rumen izcedek? Nic ne srbi ali smrdi samo zelo rumen je in kar obilen.. a katera ve ce je to kaj narobe? Sem pa v 35t :)
Nimam pojma. Jaz sicer imam izcedek, ampak je tak kot že vso nosečnost. Ko sem spraševala Pušenjaka glede otrdevanja trebuha (zadnji teden mi otrdeva nonstop - lahko tudi 10x na uro), je rekel, da so zaki prezgodnjega poroda otrdevanje, povečan izcedek in bolečine.
Na tvojem mestu bi se šla pokazat.
Jaz sem itak imela pregled ta teden, zato nisem zganjala panike. Ugotovila je da je še se lepo zaprto. In ja - spet sem bila kregana ker se v 3 tednih nisem nič zredila.

Jaz res ne vem kaj naj sploh še jem. Mi je rekla: "Gospa, od vitaminov se ne boste zredili!" jaz pa vitaminov (sadja in zelenjave) že itak ful malo pojem. Mah, kar neki.
Jaz nimam še nič pripravljeno. Bajta je v reazsulu (dobesedno - 2 sobi sta še čisto gradbišče, v eni sobi je nagrmadeno vse iz ostalih dveh sob, no ena sobs je pa celo primerna za bivanje.
Cotke - kaj je že to? Sem uspela samo tolk presortirat, da sem ločila fantovske in dekliške. Kdaj bom naredila ostalo nimam pojma. Porodniške si tud še nisem zrihtala. Pravzaprav še niti tega nisem dojela, da bi bilo dobro materinsko za sabo nosit. za vsak primer.
Sama sebi grem na živce ker sem okorna, nenormalno utrujena, trebuh mi otrdi za vsak drek (dobesedno za vsak gib). Mi je G na pregledu rekla, da če otrdi več kot 10x na dan, da se moram nujno prit pokazat. Ampak men vsak dan že do kosila otrdi več kot 10x.
In kaj - naj zdaj vsak dan svetim tam al kaj?
Poleg vsega je pa še tamala zbolela in kuha že 4 dan na 39 in dežurava z možem cele noči in zbijava vročino, pa ta kr vztraja. Sem že tolk neprespana, crknjena in tečna, da joj.
Eh ... tolk kot me je strah poroda, prav tolk al pa še več si želim, da bi bilo te nosečnosti že enkrat konec, da dobim spet nazaj svoje telo in svojo gibčnost.
In prav tolk tud neizmerno uživam v brcikah (no zdaj so že konkretne brce). Eh še sama sebe ne razumem.